Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2020. 19:59h.

La JNC es passa a JxCat

Trenca amb el PDECAT

La JNC es passa a JxCat

La secretària general de la JNC, Judith Toronjo

El Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha aprovat aquest dissabte amb un 88% dels vots trencar relacions amb el PDECAT. L'organització juvenil, que s'ha reunit en sessió extraordinària, ha aprovat la proposta perquè consideren la formació de Puigdemont "el partit polític aglutinador" de l'independentisme.

En un comunicat, la JNC ha informat que "hem apostat sempre per la consolidació de Junts per Catalunya com a partit polític aglutinador del corrent central de l'independentisme" i afirmen que "nosaltres no ens hem mogut d'allò que defensàvem, el nostre posicionament no pot agafar ningú per sorpresa".

"El PDECAT ha decidit que supedita l'objectiu nacional de la independència de Catalunya a tot un seguit de condicions que nosaltres no compartim, de manera que la nostra relació no pot continuar" han apuntat des de l'organització.

"La JNC va néixer l'any 1980 amb l'objectiu fundacional d'aconseguir la independència de Catalunya, i avui l'instrument polític més útil per caminar cap a aquest objectiu és Junts per Catalunya, un partit que des de la transversalitat vol continuar avançant en el projecte independentista sense supeditar-ho a pactar amb el govern espanyol" han manifestat.

La Joventut Nacionalista de Catalunya, a més, considera que "l'experiència de quaranta anys formant part d'un espai polític que ha estat el campió del pacte i la negociació a Madrid ens permet constatar que l'interlocutor no és de fiar". "Els presos polítics i els exiliats ho són per defensar tot allò que nosaltres defensem, i no podem apostar per un projecte polític que els gira l'esquena" han subratllat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#9 Strasbourg: refugio de maleant, Barcelona, 18/10/2020 - 21:45

Hereus d'un somni: claro, cobrar sueldos de más de 100.000 euros al año con pensión vitalicia. Formar parte de tramas corruptas que les garantice un chalet en el Emporda y todo esto sin dar un palo al agua. Está claro que estos chavales quieren imitar a sus mayores, como no lo iban a intentar.

#8 Pep, Vergés, 18/10/2020 - 20:10

i a viure del cuento, Com Rull, Xuclà i el conseller de Territori Calvet, sempre a viure de la mamella dels càrrecs des de que van passar per les juventuts ole i olee España ans roba jajajaja

#7 Pan con tomate y jamón Ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 18/10/2020 - 14:15

2ª vez...

"Hereus d'un somni..."

Si, si, un sueño de humo amarillo... ¡dejad los canutos...!

#5 Tururul, Barcelona, 18/10/2020 - 12:52

"Hereus d'un somni", ells mateixos ho saben. Hereus d'un somni utòoic sense recorregut, fruit de les invencions nacionalistes. Obriu els ulls nois!!

#4 electra, Barcelona, 18/10/2020 - 11:06

Donc gràcies a Déu per no tenir cap net dins d'aquesta cotlla de buscaenxufes.