Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2011. 19:20h.

La JNC presenta dotze caps de llista a les municipals

Els joves de CDC aspiren a duplicar el número de regidors

La JNC presenta dotze caps de llista a les municipals

Judit Llopart, Ramon Morell i Òscar Salcedo són els candidats de la JNC per Barcelona

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha presentat a CiU més de 200 candidats d’arreu de Catalunya a les llistes de la federació nacionalista a les eleccions municipals, d’entre ells, un mínim de 12 caps de cartell.

La branca juvenil de Convergència ha endegat el comitè de campanya per a les properes eleccions municipals del 22 de maig, amb un doble objectiu. D’una banda, "arribar i mobilitzar a tot el jovent nacionalista del país" i de l’altra, "duplicar el número d’electes locals membres de la JNC, passant dels actuals 40 a un mínim de 80 en el proper mandat".

Alguns dels caps de llista de la JNC són: Lluís Soler i Panisello (Deltebre); Jordi Rosell i Segura (Cornellà de Llobregat); Roger Pons i Navacerrada (Esplugues de Llobregat); Eduard Llorà i Cullet (Les Planes d’Hostoles); Guillem Mateo i Sellas (Pineda de Mar); Arnau Basco Cirera (Oris); Salvador Coll Baucells (Cornellà de Terri); Josep Coma Guitart (Molló); i Joaquim Bohils Cuberta (Arbúcies).

El president de la JNC, Gerard Figueras, ha destacat “la presència de l’organització política juvenil, però sobretot, la voluntat de joves patriotes per comprometre’s amb el territori i amb la política municipal arreu de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Carla, Empuria Brava, 27/02/2011 - 01:45

Mare meva... Aquest noiet del mig!!!
Nava a votar Ciutadans... xo amb aquest piboncete canvio el vot!!!
GUAPUUUUUUUUUUUUU

#5 Josep, Torregrossa, 23/02/2011 - 09:55

Crec que aquests nois/es de la JNC igual que els de qualsevol partit, abans de començar a viure de la politica, seria bo que treballesin de veritat en el mon real.
En cas contrari tenim uns politics professionals, poc preparats i l'unic que saben fer és creure el que diu el partit i res més.

#4 Martí, Granollers, 23/02/2011 - 09:06

Tots homes! Aiaiai...

#3 jajajajaaaa, barcelona, 23/02/2011 - 08:44

si endavant noiets de la Pompeu, esquiadors de cap de setmana, ..jajajajajajaa vinga a omplor el govern dels millors de peperos jajajajaa

#2 Berta, Barcelona, 22/02/2011 - 21:39

Endavant caps de llista i endavant als tres magnífics candidats per Barcelona!!! Amb vosaltres el canvi en postiu és possible!!