Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2008. 08:29h.

La JNC reparteix la senyera en comptes de l'estelada

Defensen la "unitat entre tots els catalans, més enllà de la seva afiliació política"

La JNC reparteix la senyera en comptes de l'estelada

Membres de la JNC, repartint senyeres

La Joventut Nacionalista de Catalunya, ha repartit "1500 senyeres amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya arreu del país". La JNC ha situat punts de repartida a la Plaça Catalunya, Plaça Espanya i a Francesc Macià on una vintena de membres de l’organització han obsequiat amb un metre de senyera als barcelonins i barcelonines.

“Els Joves Nacionalistes volem així, -ha destacat el seu president de Barcelona, Jordi Cabrafiga- potenciar la vessant nacional i reivindicativa de la nostra festa nacional”. Una diada que ha de comptar “amb la participació de tothom, especialment dels joves i amb la festa i el sentiment d’orgull i afirmació nacional com a eixos de la jornada”.

Per a la JNC, la diada nacional ha de transmetre "un missatge d’unitat entre tots els catalans, més enllà de la seva afiliació política per a la defensa del país i enguany d’una forma molt especial, sobre el nou model de finançament per a Catalunya, que no pot esperar més".

Així mateix, Cabrafiga ha aprofitat per recordar que la JNC “ha promogut, liderat i donat ple suport” a les mocions presentades als Ajuntaments d’arreu del país per tal que onegi l’estelada durant tota la diada nacional, amb motiu del centenari d’aquest símbol.

Segons el President de la JNC de Barcelona, “la nostra ciutat ha de demostrar al país que exerceix amb força la capitalitat de Catalunya i al seu Alcalde, que no resta passiva davant la submissió del govern municipal a l’Estat amb temes com la Carta de Barcelona (que conté el nou model de finançament per la ciutat), la caserna militar del Bruc o el Castell de Montjuïc”.

Finalment, Jordi Cabrafiga ha demanat als joves catalans que “surtin al carrer i visquin amb tota intensitat la jornada, que tothom gaudeixi de la festa, la diada i de l’orgull de pertànyer a la nació catalana”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Luis Fabiano, Gracia, 11/09/2008 - 14:07

Cataluña es una comunidad autónoma que está perdiendo su identidad a marchas forzadas. La nueva inmigración la está tumbando de mala manera. De esta no sale, seguro. Los políticos de aqui han cometido muchos errores.

#6 Pako, Santako, 11/09/2008 - 13:42

Ostres! ara m'acosto a la plaça Francesc Macia doncs, que a casa ens hem quedat sense draps de neteja...

#5 jomateix, BCN, 11/09/2008 - 13:42

Si voler la independ?ia es ser feixista, tots els espanyols sou feixistes perqu?'esteu molt orgullosos de la vostra independ?ia oi ? o es que voleu tornar sota domini franc??? Au, a cagar home....

#4 Antonio, Badalona, 11/09/2008 - 11:27

Conmigo que no cuenten para una unidad basada en el independentismo, el odio a España, la persecución oficial del idioma de mi familia, y un nacionalismo rancio

#3 Marco, El Masnou, 11/09/2008 - 10:52

es imposible la unidad de los catalanes. Por el ataque continuo contra la lengua de la mitad de los catalanes, hay un riesgo de fractura muy evidente en la sociedad catalana, por culpa de los políticos y de los medios que no informan con transparencia.