Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2009. 21:15h.

La JNC també farà campanya pel 'sí'

Esperen que els socialistes "no posin pals a les rodes" el 13-D

La JNC també farà campanya pel 'sí'

Laura Costa i Gerard Figueras, durant la presentació de la campanya

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) farà campaya activa a favor del davant les consultes sobiranistes que se celebraran a més de 160 localitats de Catalunya el proper dia 13. “Des de la JNC volem contribuir a la normalitat del procés, a impulsar aquest procés democràtic i a defensar el nostre iderari”, ha explicat Gerard Figueras, president de la JNC.

El líder de la branca juvenil de CDC s’ha preguntat què faran determinats partits i confia que a diferència del que va passar a Arenys de Munt, el PSC i el PSOE no posin “pals a les rodes a la normalitat de l’exercici del dret a decidir”. El President de la JNC ha recordat l’actitud del delegat del Govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, que va fer gestions per evitar la consulta d’aquest poble del Maresme.

Amb el lema “Sí volem un Estat propi”, la JNC penjarà 100 pancartes i enganxarà 2.000 cartells arreu de Catalunya i celebrarà actes propis, com el que fa aquest dijous a la Universitat de Vic. Així mateix, la JNC, a través de la vicepresidència que ocupa a la Internacional jove liberal (IFRLY) també farà campanya internacional per donar a conèixer aquesta iniciativa ciutadana a diverses organitzacions polítiques internacionals.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 kim, hospi, 03/12/2009 - 16:18

Molt be, els nois tenen lo que no tenen els grans.

#4 Guillem, Figueres, 03/12/2009 - 15:28

es a dir, pagaran un disenyador gràfic perque els-hi faci un cartell la mar de xulo, faran cuatre encartellades (i la majoria estaran fetes per serveis privats) i després a demanarli perdo corrents a Felip Puig i seguir llepant el cul.

#3 Joan, reus, 03/12/2009 - 00:05

Molt bé nois!!! Ara és moment d'unir esforços de tots els catalans.

#2 àngels calvo, Premià de Dalt, 02/12/2009 - 22:37

Gràcies nois!!! El jovent català es mereix un futur millor i això passa per saber on van els impostos dels seus avis i els seus pares.Endavant la votació!

#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 02/12/2009 - 22:04

Visca Catalunya lliure amb Joan Laporta.
MARC-SABATES.COM