Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2010. 18:31h.

"La JNC té un problema: Convergència"

La candidata Gemma Lago creu que només les JERC representen "el jovent indepdendentista"

Gemma Lago (Cervera, 1983), que ha estat escollida candidata de les JERC per a les properes eleccions, afirma en aquesta entrevista que "és important que el jovent independentista estigui representat al Parlament" i que la Joventut Nacionalista de Calunya (JNC), l'organització juvenil de CDC, "tenen un problema si es defineixen també com a sobiranistes: Convergència". "Esquerra compta amb nosaltes", afegeix.

"Els sondejos mai són molt reals amb Esquerra"

Sobre les expectatives electorals d'Esquerra, considera que "els sondejos tendeixen allò que voldrien que passés, més que el que acabarà passant" i defensa la importància de les organitzacions juvenils. Lago, que treballa a l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, considera d'altra banda que "el tripartit ha estat un avenç important" i el puntua amb "un notable alt".

Màster en Ciències Polítiques

Lago és llicenciada en història per la UB, ha cursat un postragu en estratègia de partits i un màster en Ciències Polítiques a la UOC. Va entrar a militar a la secció local de JERC-Sants-Montjuïc l'any 2002. Des del congrés celebrat a Barcelona (2003) i fins al de Vic (2005) ocuparà la responsabilitat de Secretària de Formació de les JERC. Des de llavors també és membre del Consell Nacional de les JERC.

En el Congrés de JERC-Barcelona de 2006 ocupa la responsabilitat de Secretària de Finances de la Regional i posteriorment assumeix la Secretaria de Formació. Des de febrer de 2007 fins al Congrés de Mataró (novembre de 2007) és la Portaveu de la Comissió de Política Internacional de les JERC.

Al Congrés de Mataró assumeix la Secretaria de Coordinació Institucional de les JERC. Membre, des de novembre de 2007, de la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya. Actualment és la Secretària de Coordinació Interna i Campanyes.

Gemma Lago, candidata de les JERC al Parlament
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Mr. X, bcn, 13/04/2010 - 15:37

Jaaajajajaj, ei, atenció, que Chuck Norris de Lloret votarà PxC! Joventuts de l'Anglada en fase embrionària? Jajajajaja

#16 Jordi, Lleida, 13/04/2010 - 14:27

doncs jo sóc jove i vaig amb reagrupament.

No em sento representat per cap jerqui venut sociata, ho sento molt.

#15 JoanMarti, Terrassa, 13/04/2010 - 14:00

Carles (Cervera) i la mare d'Erc es Mas???

#14 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 13/04/2010 - 12:57

Visca Joan Laporta
Independència //*//

#13 Mariona, Mataró, 13/04/2010 - 10:29

Representació? Espero que no aspiris a representar ningú, si realment ets d'esquerres i independentista.
I què fa les jerc davant la precarietat de les persones i de les joves? Res, ni agitació feu.