Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2010. 17:47h.

La JNC titlla Hereu de "polític fracassat"

"Difícilment Hereu pot sortir a cap publicació no pagada per la maquinària municipal"

La JNC titlla Hereu de "polític fracassat"

Jordi Hereu, en una foto d'arxiu

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha sortit al pas de les crítiques de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) per l'aparició de Xavier Trias en un suplement sobre tecnologia i recerca mèdica. "Des de la JNC, creiem que la principal diferència entre Xavier Trias i Jordi Hereu és que Trias, abans de polític, és metge, mentre que Hereu, abans d’Alcalde de Barcelona, és un polític fracassat que busca desesperadament la re-elecció, tant a dins, com a fora del partit", han indicat.

La JNC ha assegurat que "difícilment Jordi Hereu pot sortir a cap publicació no pagada per la maquinària municipal, quan ni té el suport del seu partit com a candidat ni menys, de cap sector econòmic, social o científic de Barcelona". Les joventuts nacionalistes han recordat que "a dins el partit, el propi Primer Secretari del PSC, José Montilla, evita donar-li suport explícit i a fora, Hereu ha perdut tots els seus aliats, fins i tot les associacions de veïns, que li van donar l’esquena amb la consulta de la Diagonal".

Segons la JNC de Barcelona, qui confon "'donar suport al món de la recerca i la tecnologia aplicada a la salut' amb fer 'propaganda política', són els socialistes, acostumats a l’ús permanent i desmesurat de totes les revistes i mitjans municipals com a eina de propaganda política i adoctrinament dels ciutadans. Això sí, a diferència dels nacionalistes, la propaganda socialista és sempre, pagada per totes les barcelonines i barcelonins".

"Xavier Trias ha demostrat una enorme solvència com a polític, però sobretot, com a metge, no només dissenyant el model català de la salut, sinó arribant a pactes amb la oposició, tot i tractar-se de l’època de majoria absoluta de CiU. Davant això, des de la JNC ens preguntem, quin historial mostra Jordi Hereu? Qui ha sigut regidor de seguretat i de Sant Andreu, ha deixat una ciutat amb més victimització (més ciutadans afirmen haver-se sentit víctimes de furts) i un districte, totalment aturat i paralitzat perquè no es construeixen els equipaments, tant a La Caserna de Sant Andreu, com a La Sagrera", han afegit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 jajajaja, barcelona, 10/10/2010 - 19:36

Ells com la paguen amb els diners del Pallau ? jajajajaaja

#1 jajajajaaja, barcelona, 10/10/2010 - 19:35

Aquests noiets de les JNC , no se en quina ciutat viuen.......Trias va deixar la sanitat en la ruina mes absoluta...no el treuen perque no la cagui......quina pena de talibans........que sabran ells