Publicitat
Política · 1 de Juny de 2009. 21:19h.

La JNC titlla ICV de "minoria comunista"

Pengen pancartes contra "l'afany recaptatori" del nou sistema de velocitat variable

La JNC titlla ICV de "minoria comunista"

Una de les pancartes, a Meridiana

La JNC ha penjat aquesta tarda cinc pancartes a les entrades de Barcelona contra el nou sistema de velocitat variable aprofitant l’operació tornada del pont de la Pasqua granada. Protesten contra unes mesures que, "al·legant els nivells de contaminació, els accidents i les cues, amaguen només un afany recaptatori".

“Els barcelonins fa anys que vivim en un setge recaptatori, que s’ha agreujat amb l’entrada de minoria comunista al Govern de la Generalitat de Catalunya: paguem peatges abusius, patim un transport públic metropolità i una xarxa de rodalies nefastes i a partir d’avui, a més, podem rebre sancions si circulem per sobre dels 80 km/h o fins i tot els 40 km/h” denuncia la JNC.

La JNC considera que "la mesura és ineficient i que els pocs beneficis que pugui reportar es cobren un alt preu en termes de qualitat de desplaçament. Són  molts els usuaris que s’han queixat de la incomoditat tècnica que suposa anar a una velocitat tan baixa com 40 km/h i de la dificultat afegida que suposa estar  pendent de no superar un límit de velocitat tan absurd, cosa que resta concentració en la resta de factors que incideixen en la conducció".

Els joves de la JNC denuncien "la ineptitud de Saura com a conseller d’Interior, demostrada ja en reiterades ocasions". "Sota el discurs ecologista, hi ha únicament un afany recaptatori que denota un abús del sistema d’impostos que multa, sanciona i taxa els ciutadans a la més mínima oportunitat".

"A més, cal recordar que CiU va proposar que els ingressos provinents de les multes per la velocitat variable es destinessin a ajudes a les víctimes d’accidents, el govern ecosocialista s’hi va negar, cosa que demostra que l’objectiu de la mesura no respon a una preocupació pel problema dels accidents de trànsit sinó a un pur afany recaptatori", conclouen.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Prou babaus!, Barcelona, 02/06/2009 - 15:30

O sigui que dir la veritat és anar trompa oi? Vinga, passa a cobrar per Nicaragua!

#11 Prou_JNC, Barcelona, 02/06/2009 - 15:19

Au, cadells de Convergència, deixeu la beguda si no sabeu beure.

#10 Manel, Cap i casal, 02/06/2009 - 14:04

coi, el discurs del tal rert podria ben bé passar x un discurs feixista. Digne d'un prog. sXX del canal33. Sort que ha puntualitzat que no simpatitzava amb franquisme eh hehe... S'agafa abans un mentider que a un coix. hehe. Salut!.

#9 Manel, Manresa, 02/06/2009 - 13:55

No anava a votar, però ves per on les JNC m'han animat. Votaré a aquests "comunistes" tan "perillosos" hehe...

#8 Hayek, Barcelona, 02/06/2009 - 11:52

Jo no entenc res. La crisi en la meva opinió la provoquen ELS GOVERNS, ELS BANC CENTRALS I ELS BANCS AMICS DELS POLITICS. Això són els neocons? NO HAVIEM QUEDAT Q ELS NEOCONS ODIAVEN EL SECTOR PÚBLIC? QUI ES EL CULPABLE? ELS POLITICS SEMPRE!