Publicitat
Política · 31 de Maig de 2016. 17:50h.

La JNC va expedientar Puigdemont

L’actual president va acabar “davant del comitè de disciplina” quan era militant de l’organització juvenil

La JNC va expedientar Puigdemont

Puigdemont en l\'acte de celebració del 36è aniversari de la JNC

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va ser expedientat per la JNC, l’organització juvenil vinculada a CDC, segons s’explica en el llibre “Puigdemont, el president @KRLS”, de Jordi Grau i Andreu Mas (Pòrtic).

El llibre recorda que “Carles Puigdemont -fortament influenciat pel compromís polític del seu oncle, l’alcalde d’Amer-, convenç els gironins Joan Bagué i Bernat Masó, que juntament amb el selvatà Pere Casals i l’empordanès Jordi Iglesias, entre d’altres, funden l’agrupació de Girona de la JNC”.

“A Bagué el fitxa el jove Puigdemont, i amb Casals, el primer d’ells que va esdevenir diputat, té un llarg historial de desavinences, que acabaran portant l’ara president davant del comitè de disciplina de la JNC”, explica.

Entre d’altres raons perquè “el mateix Puigdemont, impulsor de la creació de la JNC gironia, havia llegit a Palamós, no gaires anys abans, un manifest que carregava contra l’organizació catalana perquè no s’afegia a la celebració d’un 11 de Setembre unitari”.

Precisament el president de la Generalitat va celebrar el passat dissabte el 36è aniversari de la JNC en un acte que les joventuts de Convergència van organitzar a Platja d'Aro, la localitat on es va fundar la JNC fa més de tres dècades. 

Puigdemont va recordar que a l'organització juvenil “fèiem política de valors”. Un “capteniment”, segons el president, que “ha estat indispensable per fer política i estar al servei del país”.

Foto de família de l'acte de la JNC

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jack, Vic , 31/05/2016 - 20:48

Es veu que era un sarraballa.
Era un jove molt molt trempat fins trobar el gall de Horezo.

#1 BEJOTA, bcn, 31/05/2016 - 18:08

9-N .Llamada potencialmente a votar es de 6.228.531 personas. Teniendo en cuenta este censo, orientativo, habría votado un 37,02%.

Este es el escrutinio:
· -Sí-Sí: 80,76% (1.861.753 votos).
N.B. DEL BATXILLER PUIGDEMOND ES POT ESPERAR TOT.