Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2009. 13:38h.

La JNC vol "jugar un paper rellevant" en el futur de Catalunya

Josep M.Álvarez, Jordi Pujol, Artur Mas i Xavier Vendrell, entre d'altres, passaran per l'escola d'estiu

La JNC vol "jugar un paper rellevant" en el futur de Catalunya

Cartell de l'escola d'estiu de la JNC

La XXVII Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas, organitzada per la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), tindrà lloc entre el 23 i el 26 de juliol a la casa de colònies La Carral, al municipi de Riner (el Solsonès), on ja s’han celebrat les quatre anteriors edicions.

Comptarà amb la presència de personalitats com Josep M. Álvarez (Unió General de Treballadors), Jordi Gual (La Caixa), Jordi Alberich (Cercle d’Economia), Joan Franquesa (FCB), Jordi Sànchez (Fundació Jaume Bofill) a més de les ja tradicionals visites de Jordi Pujol i Artur Mas. També Felip Puig (CiU), David Pérez (PSC-PSOE), Xavier Vendrell (ERC), Enric Millo (PP)

El títol de l’Escola d’Estiu d’enguany és Cruïlla de present, camins de futur. Amb aquest lema, "es pretén al·ludir la importància del moment que viu Catalunya en l’actualitat, un moment clau pel seu futur on s’han de prendre decisions importants i on la JNC considera que pot jugar un paper rellevant, per la qual cosa necessita que la seva militància estigui a punt i amb un discurs ferm i elaborat".
 
L’Escola d’Estiu es vertebrarà al voltant de les diferents "xerrades englobades sota el lema central de l’escola i per les quals hi passaran personatges dels diferents àmbits decisius en l’avenç del país: valors, societat civil, política i economia". Paral·lelament a això, "hi ha prevista una competició lúdica entre dos equips, ‘Grecs’ i ‘Romans’, que participaran en activitats esportives, lúdiques i en tallers".
 
Amb tot plegat, la JNC "vol contribuir a l’elaboració d’un discurs propi adequat a les circumstàncies actuals, on el finançament, la impugnació de part de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya davant el Tribunal Constitucional, la crisi econòmica hi juguen un paper fonamental".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 sergicuadrado, El Prat, 28/07/2009 - 12:39

Vinga home i que més!
De que aneu?
A que ve aquest atacs contra unes joventuts ven dignes no com altres joventuts independentistes o ecologistes que aquestes si que van a Furest a comprar-se la roba super ecològica i barata amb diners de no se sap on

#3 marc, lleida, 23/07/2009 - 19:38

pere, ets un classista

#2 pere, manlleu, 23/07/2009 - 18:01

Els de la JNC son el pijos de Convergència... molt parlar d´independència i la meitat d´ells, a casa, parlen castellà. I quan es fan grans porten vestits de lli (campuzano, rull, xuclà). Quin fastic.

#1 Fran, Llinars, 23/07/2009 - 15:00

Q Deu ens agafi confessats, encara q suposso q es referiran a jugar 1 paper revellant a l´hora d xuclar diners publics x despres fer pancartes de plastic amb rotulador.Q fan amb els diners doncs?