Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2010. 14:24h.

La JSC acusa Mas de "vendre fum"

"Representa la mateixa dreta catalana que un dia els ciutadans de Catalunya van descartar"

La JSC ha publicat un nou vídeo, titulat "Paraules més o paraules menys", en referència a la cançó de Los Rodríguez. "És l’única aportació que l’Artur Mas i el seu partit pot oferir al debat polític als ciutadans de Catalunya: res, el de sempre", consideren.

La JSC creu que el programa electoral de CiU "és el mateix de sempre i no ha canviat". En auqest sentit volen denunciar "la poca diversitat en les propostes de Convergència i Unió". "Artur Mas és un candidat que ven fum i regala paraules que tothom vol escoltar tot i sabent que només són paraules que no diuen res", afirmen.
 
"Artur Mas representa el mateix de sempre. La mateixa dreta catalana que un dia els ciutadans de Catalunya van descartar com a opció vàlida per a portar endavant el país", indiquen. Per tant, JSC denuncia que els joves i les joves catalanes "no volen el mateix de fa 30 anys i volen un canvi real com ha demostrat el President Montilla que ha tingut Catalunya en aquesta legislatura".

Mas, en una imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 MONTSEC, iznajar, 27/10/2010 - 14:40

la ignorància és molt atrevida. Aquests joves socialistes ignoren que els ciutadans de catalunya sempre han donat majoria a CIU. Es creuen la mentida tan repetida. El PSC HA PERDUT TOTES LES ELECCIONS A CATALUNYA, RECORDO QUE TÉ 37 DIPUTATS Iciu 48.UNA ALTRA COSA ES QUE CAROD REGALES PRESIDENT MONT

#2 33 díes i al carrer, Barcelona, 27/10/2010 - 09:34

Suposo que quan diuen que no volen el mateix de fa 30 anys, també ho fan extensiu als ajuntaments on manen desde l'edat del bronze, oi rates?

#1 Gio, del segrià, 26/10/2010 - 15:07

Aquests diuen qe A Mas va ser descartat? Encara no heu guanyat cap eleccions el socialistos, com per dir això! I a veure la que us espera el 28N. bordeu criticant l'adversari qe evidencieu més la vostra manca de propostes i de pais...