Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2012. 11:00h.

La JSC acusa Mena d'"insultar" els joves

"No és la persona adequada per donar consells vitals d’aquest tipus"

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) considera "un insult a les desenes de milers de joves catalans a l'atur que Xavier Mena, conseller d'Empresa i Ocupació, els recomani agafar el primer vol a Londres, i a servir cafès!”, després de dir que “les oportunitats també se les fa un mateix”.

"No és el lloc, ni el moment, ni el to, ni la persona adequada per donar consells vitals d’aquest tipus", critiquen. També lamenten que “les úniques iniciatives conegudes del president Mas i el conseller Mena per crear ocupació han estat Eurovegas i el suport a la reforma laboral del PP, és a dir, la pèrdua de drets laborals i la baixada generalitzada dels salaris”.

“No tenim un Govern que estigui actuant amb la contundència i la voluntat política necessàries per fer front a aquest drama”, conclou Javier López, primer secretari de la JSC. També critiquen Enric Colet Petit, secretari general d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, que va va etzibar als i les joves indignats “que creïn empreses, que és una bona forma que se'ls passi la indignació”.

Javier López, primer secretari de la JSC
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Bud, Barcelona, 27/04/2012 - 19:54

Mena lamentable.
JSC impecable.

#5 germanapepa, bcn, 27/04/2012 - 19:06

més d'un any i mig governant. Cada cop més atur i a sobre s'en burlen. I encara els hi paguem el sou?. Tenim el que mereixem per haver-los votat. Quina gran propaganda per a ESADE, gent sense entranyes ni sentiments, robots del mercat a destruir-ho tot menys les seves poltrones. Mena dimissió ja.

#4 Almogàver , La Sagrera , 27/04/2012 - 15:18

Amb en Mena dient aixó, la fiscalia hauria d'invertigar ESADE, a veure quins conceptes ensenyen a la gent i si són constitucionals, vistes algunes persones que formen o s'han format allà.

#3 ostres, barna, 27/04/2012 - 13:57

¿DE QUE TREBALLA AQUEST JOVE? ¿TE PROFESSIÓ? AH¡¡¡ SERA D'AQUESTS QUE NOMÉS FAN I FARAN DE POLÍTICS.

#2 CAstells, Bcn, 27/04/2012 - 12:46

joves i no tant joves del psc : dropus i garrapates de l'economia catalana. Si voleu mes consells: qui de jove no treballa, de gran dorm a la palla...menys vosaltres que sou politcs i xupeu la sang dels treballadors.