Publicitat
Política · 21 de Gener de 2011. 20:16h.

La JSC, amb l'alcaldessa de l'Hospitalet

"Recolzem la proposta de candidatura de Núria Marín"

La JSC, amb l'alcaldessa de l'Hospitalet

Núria Marín, amb Manuel Bustos, durant la Festa de la Rosa del 2008

La Joventut Socialista de l'Hospitalet ha fet públic el seu suport a l'actual alcaldessa de la ciutat Núria Marín. En un comunicat afirmen que "des de la Comissió Executiva de Federació de la JSC de L’Hospitalet recolzem per unanimitat la proposta de candidatura de Núria Marín Martínez, que fa la CEF del PSCLH".

"Considerem que l’actual alcaldessa ha fet una bona tasca en aquests tres anys de mandat(com així  es reflexa en les dades del baròmetre d’opinió pública de la nostra ciutat) i que és la millor opció i la persona millor preparada per encapçalar el projecte progressista i de futur de la nostra ciutat", afegeixen.

"La nostra Organització continuarà treballant i col·laborant amb el PSC de L’Hospitalet per fer que Núria Marín continuí liderant el Govern de la nostra ciutat per seguir treballant pels ciutadans i ciutadanes, per fer front als nous reptes i a les noves oportunitats dels anys vinents, per continuar impulsant la transformació social i econòmica de L’Hospitalet.

També afirmen que "Núria Marín com a alcaldessa ha demostrat el seu compromís polític i social amb la nostra ciutat, defensant la igualtat d’oportunitats i els valors que ens defineixen com a socialistes, i treballant des de la proximitat amb polítiques adreçades a les persones. Per això creiem que Núria Marín és la millor opció per continuar encapçalant la candidatura del PSC de L’Hospitalet, i liderant tant el projecte de futur dels socialistes hospitalencs, com el de la nostra ciutat".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 jaime navarro Aviles, l´Hospitalet de LLobregat, 07/01/2015 - 14:00

La treiem de Batllesa i la fiquem de Mayorette pues no est pot continuar mantenin de Batllessa a una disfuncionaria que posa un lladragot de Catalunya Caixa de Gerent i amb l´accio de castigar-nos i de condenar-nos a pagarle 101600 euros al ANNY i altres variants(Jose Echainz Sainz).

#2 jaimenavarroaviles, hospitalet, 20/04/2014 - 12:53

Dicha
Senora
Deberia
De
Dimitir
Por
Habernos
Castigado
Y
Codenafo
Alos
Ciudadanos/as
Familias
Yempresas
A
Pagar
Un
SUeldo
De
Diecisietemillones
Delas
Antiguas
Pesetas
A
Un
Delincuentecillo
Comun
Y
Economico
Y
Trasnombrarlo
Como
Gerente
Del
Ayuntamiento..

#1 Marisa , L\'Hospitalet, 22/01/2011 - 13:30

Eso eso que todavia hay margen para seguir hundiendo la ciudad!

#1.1 Jaime Navarro Aviles, L,Hospitalet, 07/01/2015 - 14:02

No nos representan solo nos macarronean