Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2012. 21:16h.

La JSC considera un "error" la proposta de situar l'Eurovegas a Catalunya

Acusa l'impulsor del projecte, Sheldon Adelson, de tenir "negocis tèrbols"

La JSC considera un "error" la proposta de situar l'Eurovegas a Catalunya

Javi López, en una foto d'arxiu

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) s'ha posicionat en contra de la instal·lació de l'Eurovegas a Catalunya. La branca juvenil del PSC ha indicat que "troba un error la instal·lació d’un macro complex dedicat al joc com la solució a les dificultats econòmiques del país".
 
"L'Eurovegas representa una economia centrada en la mà d'obra barata, els projectes faraònics, i la concentració de la riquesa. L'Eurovegas és tot el contrari del que necessitem. Necessitem un canvi en el nostre model productiu, que premiï el valor afegit, l'alta productivitat, les inversions estratègiques i l'estat social", ha assenyalat en un comunicat.

L'entitat, que té a Javi López com a primer secretari, ha remarcat que "l'impulsor del projecte, Sheldon Adelson, té una llarga trajectòria, marcada per les seves campanyes en contra dels sindicats i pels seus negocis tèrbols amb el Partit Republicà. No és comprensible que el president Mas pretengui realitzar enormes canvis legislatius per abonar el terreny a les inversions d’aquesta figura".

"Aquest projecte només pot comportar a llarg termini una banalització dels valors del nostre territori i de la nostra atractivitat com a país per aquells futurs projectes que sí que poden generar valor afegit", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 Josep, Barcelona, 23/02/2012 - 22:10

A la majoria dels turistes que tant ens agrada rebre a Salou, Cambrils o Lloret, NO els deixarien entrar en un d'aquests casinos.

#7 Almogàver , La Sagrera , 23/02/2012 - 13:26

No donaré el meu vot mai més a qualsevol partit, que ni que sigui a nivell local, dongui suport a aquesta fantasmada estupidesa ianqui

#7.1 LLUC, ATUR, 23/02/2012 - 16:07

Almogàver, et poses davant la cua de l´Inem i fas el discurset als pobres parats que volen trobar feina quan no n´hi ha ni n´hi haurà en molts anys. A veure que opinen.

#7.2 asdf, Aquí, 23/02/2012 - 16:49

Lluc, creus que aquest senyor vol passar-se pel forro la llei d'estrangeria per contractar gent autòctona ? Espera que no t'expropiin casa teva per fotre-hi 10 blocs dormitori per a panchitos i similars.

#7.3 Almogàver , La Sagrera , 23/02/2012 - 17:11

Lluc, per a tu amb tal de que hi hagi feina, cal protegir la corrupció, la destrucció mediambiental, la prostitució, les màfies del joc, l'especulació, la creació de llocs de treball precaris, la temporalitat, l'antisindicalisme. Tu noi ets una barreja casos de corrupció per a no dir noms.

#6 bogeria sociata, ., 23/02/2012 - 13:03

Si arriva una remesa de cervells, si-us-plau, repartiu-la entre les JSC, que no deu haver-hi lloc al mon on faci mes falta. Al tal Javi, que es miri qui vota el seu partit i veura si hi te mes cientifics que produeixen valor afegit o manobres que es passen el dia al bar.

#5 Beto, Barcelona, 23/02/2012 - 10:01

Si es cert que te negocis terbols l'haurien de fer president del partit, ja que si alguna cosa en fet els sociates es això.L'únic problema de Mr Marshll es que els seus negocis poden crear riquesa i això ja no entra en els postulats dels negocis progres.

#4 JJJJ, El Prat, 23/02/2012 - 09:57

Javi López parla de negocis terbols..i esta dins del PSC? Es per que els tanquin al psiquiatric!! segur que el mes els hi fot es que no puguin rascar ni un euro de la operació! Javi, a veure si surts del teu poble i vas a apendre com fer negocis a l'ESADE sociata del PSOE que tenen a Andalusia, neng