Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2010. 18:58h.

La JSC escull Javier López com a candidat a les eleccions

“Un de cada sis electors a les properes eleccions tindrem entre 18 i 30 anys”

La JSC escull Javier López com a candidat a les eleccions

Imatge de l'acte

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha celebrat un Consell Nacional Extraordinari per escollir els candidats i candidates de la formació política per formar part de les llistes electorals del PSC a les properes eleccions autonòmiques.

Javier López, Primer Secretari de la JSC, encapçala la proposta i forma part de la circumscripció de Barcelona. Una vegada escollit, López ha recordat en la seva intervenció davant del Consell Nacional que “un de cada sis electors a les properes eleccions tindrem entre 18 i 30 anys” i ha volgut recordar que “els i les joves sempre hem estat una de les peces que han conformat les majories socials i electorals progressistes al llarg de la història, i volem tornar a ser-ho. És per això que estem compromesos a treballar amb l’objectiu de que torni a ser així aquesta tardor a Catalunya”.

El líder de la JSC ha ressaltat que “com a joves vinculats a la política, reivindiquem la construcció d’una política millor, més representativa i més connectada amb la realitat. Volem una societat millor, que pugui incloure la projecció, els anhels i les reivindicacions de tots, sense excepcions.”

Al Consell Nacional ha participat en la inauguració Joan Ferran, portaveu del grup parlamentari Socialista i membre de la Comissió Executiva Nacional del PSC.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Joan Valldemossa, Vic, 08/09/2010 - 00:16

Al Lopez aquest te pinta de noi que no ha vist en sa vida el que es treballar. Una vergonya que hi hagi aquest tipus de gent al món

#4 jovena, Catalunya, 06/09/2010 - 10:28

Javi López és igual a projecte, il·lusió, empempta, compromís, intel·ligència i passió per les polítiques d'esquerra.
Un gran candidat si senyor!
Ànims, i que la força de la joventut t'acompanyi!

#3 Xavi, bcn, 06/09/2010 - 10:21

Jaume vuelve a la escuela que creo que aún te faltan unas clases de ortografía...

#2 Jaume BDN, Badalona, 05/09/2010 - 23:26

Niñatos ha trabajar !!! Todavía con dientes de leche y ya están pensando en vivir de la mamandurria de la política !!! A la empresa privada, minimo 20 años !!! Que se supriman las juventudes de todos los partidos !!! Parásitos !!!

#1 Joan Valldemossa, Vic, 05/09/2010 - 00:22

Aquests son els joves pel carrec del PSC. No son massa joves per això. Encara sort que no faran res aquests socialistes