Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2010. 19:33h.

La JSC veu "motivació ideològica" en el procés contra Garzón

Diu que és un "greu atemptat contra la democràcia" 

La JSC veu "motivació ideològica" en el procés contra Garzón

Dirigents de la JSC, amb José Montilla

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha afirmat que "davant l'imminent judici contra el jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón (...), rebutja els fonaments ideològics que han iniciat aquesta causa i la seva admissió a tràmit per part del Jutge de l' Tribunal Suprem, Luciano Varela ".

En un comunicat, s'afegeix que "si bé la motivació jurídica de la imputació de Garzón és una hipotètica prevaricació, darrere hi ha una motivació ideològica encapçalada ni més ni menys que per Falange Española de las JONS (el partit del dictador Franco) i pel sindicat de ultradreta Manos Limpias".

"Des de la JSC", s'afirma, "volem denunciar el greu atemptat que suposa contra la democràcia i la lluita contra el franquisme, així com també contra la restitució de tots els danys que la dictadura va ocasionar, donant veu i empara a grups que rememoren els 40 anys de la fosca història per la qual va passar el nostre país".

També s'indica que "fets com els que estem vivint no fan més que llimar el nostre sistema democràtic, aconseguit una vegada que va morir el dictador i que va suposar un gran pacte entre les diferents forces polítiques del moment".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jo, Bcn, 09/04/2010 - 17:37

Esa foto de donde la habéis sacado porque yo en ella no veo a ningún dirigente de la JSC ni pasado ni presente. Es más alguna de las señoras supera con creces los 30. Como todo en el digital este igual de contrastado credibilidad zero.