Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2010. 17:06h.

La JSC veu Trias "caducat"

"És la mostra antiga dels convergents que abans de ser enviats a Barcelona passaven per Madrid"

La JSC veu Trias "caducat"

Montilla, amb militants de la JSC

 La JSC considera que el model de ciutat de l'alcaldable de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias "ha caducat", ja que "és la mostra antiga dels candidats convergents que abans de ser enviats a Barcelona, passaven per Madrid, fent palès l’esgotament del seu projecte i d’unes formes caduques de concebre la política".

En aquest sentit, ha manifestat que "ha fracassat fins a dues vegades en la seva voluntat de ser alcalde, enfront de 30 anys de canvis profunds a Barcelona que han servit per a millorar la visió global de la ciutat i les vides dels seus ciutadans i ciutadanes de base".
 
En un comunicat, ha apuntat que "estem convençuts que el fracas de Trias és la mostra d'un model esgotat de Convergència i Unió que representa l'etapa vella dels governs de Jordi Pujol, Macià Alavedra i Penafreta. Un model que va escanyar a la ciutat durant anys i al qual la ciutat ha sabut contestar propiciant-ne fins a dues vegades la derrota del seu candidat Xavier Trias i la de tots els candidats que presenta".
 
La JSC Barcelona fa present que Trias i el model de CiU per Barcelona "varen caducar quan derrocaren l'antiga Corporació Metropolitana i no s'ha actualitzat amb cap idea ni cara nova capaç de conectar amb els anhels de Barcelona. Tant és així que els ciutadans desconeixem quina és la postura de Trias devant la manca de propostes d’Artur Mas sobre el paper que Barcelona ha de tenir  dins el seu projecte polític.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Jeremy, Bcn, 13/10/2010 - 09:48

A la JSC, aneu buscant un candidat amb cara i ulls perquè amb l'Hereu us pasarà igual que Montilla. No els votarà ni Deu

#11 Marc, Barcelona, 12/10/2010 - 23:59

Jo al-lucino amb els convergents i els seus candidats. Encara es hora a dia d'avui sentir alguna proposta o millora per BCN. Només volen la cadira per no fer absolutament res. Com els 25 anys de pujolisme a Catalunya. flipo molt.

#10 Marc, Barcelona, 12/10/2010 - 20:35

Algú els hi hauria de dir que no hi ha res més caducat que el socialisme en sí mateix.

#9 Llàcer, Cornellà, 12/10/2010 - 17:07

Si, els sectaris veuen les coses del vehi d'aquesta manera. Segun que veuen correcte, en canvi, els decenes d'anys de malgovern i corrupció als ajuntaments, tot i que el baronet que els capitaneja, diu, als contraris, que per higiene democràtica devien deixar la generalitat. Fariseus, hipòcrites!

#8 pepito, barcelona, 12/10/2010 - 13:30

el sr trias ya no sirve ni para presidente de su escalera.