Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2008. 15:28h.

La Junta d'Extremadura es querellarà contra Joan Puig

Va qualificar de "mal nascuts" els extremenys

La Junta d'Extremadura es querellarà contra Joan Puig

María Dolores Aguilar

La vicepresidenta segona de la Junta d'Extremadura, María Dolores Aguilar, ha anunciat que el seu Executiu presentarà una querella contra el dirigent d'Esuerra Republicana de Catalunya Joan Puig, que al seu blog d'internet va qualificar de "mal nacuts" als extremenys. Segons Aguilar, el Govern regional no busca enfrontaments amb altres comunitats autònomes, però ha advertit que "els extremenys no permetrem que se'ns continuï insultant d'aquesta manera". Puig, per la seva banda, ha precisat que "me dirigia clarament a tots aquests polítics espanyols que utilitzen Catalunya en benefici pels seus interessos".

Aguilar ha explicat que els serveis jurídics autonòmics traslladaran els fets a la fiscalia que determini si hi ha "un pronunciament clarament legal" davant d'aquest tipus de manifestacions, que, segons la seva opinió, són "gratuïtes, innecessàries i originen enfrontaments entre territoris".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Juan, Barna, 06/08/2008 - 10:47

Si no fueran políticos y con ellos ya se sabe... cabe todo, los de la J. de E. deberían ser prudentes y aplicar aquello de "a palabras necias oidos sordos" y dejar al Puig que siga diciendo y haciendo memeces que es lo suyo.

#23 joan puig, blanes, 06/08/2008 - 01:58

el dia a dia demostra que mai vaig insultar, per tant que la junta de extremadura, deixi de veure fantasmes, no sigui que els querellats siguint ells per dir menitdes

#22 Leonidas Villalón, San Juan, 06/08/2008 - 01:44

A ver si aprenden los políticos catalanes a defender el honor y el buen nombre del pueblo que representan, vilipendiados a diario por los medios de comunicación sin que se inmuten lo más mínimo.

#21 mercè, barcelona, 06/08/2008 - 01:07

quina verginta! En Puig és tan curtet que es creu tota la propaganda del tripartit sobre el suposat espoli. Ja va mostrar la seva cara amb el tema d'Air Berlin. Com més nacionalista, més fascista. A les proves em remeto.

#20 Hug, Begur, 05/08/2008 - 23:08

Que la gent no s´ oblidi dels Asturians que tenen una balança fiscal pitjor que la dels extremenys