Publicitat
Política · 27 de Març de 2019. 16:55h.

La Junta Electoral ordena a Torra retirar el llaç groc de la delegació a Londres

L'òrgan recorda "la prohibició d'exhibir símbols partidistes"

La Junta Electoral ordena a Torra retirar el llaç groc de la delegació a Londres

La Junta Electoral Central ha ordenat a la Generalitat retirar el llaç groc que es troba a la façana de la delegació de la Generalitat a Londres. La Junta, que s'ha reunit aquest dimecres, considera que l'edifici, en tractar-se d'una administració pública, es troba "comprès dins de l'àmbit de l'Acord de la Junta Electoral Central de 21 de març passat".

L'ordre de la JEC dóna de termini fins a les onze del matí d'aquest dijous per a fer efectiva la retirada del llaç. L'organisme ha estimat així el recurs que va presentar Ciutadans contra la presència del llaç groc a la delegació del Govern a Londres.

"L'edifici de referència, on s'ubica la delegació del govern de la Generalitat al Regne Unit, s'ha d'entendre comprès dins de l'àmbit de l'acord de la Junta Electoral Central del 21 de març passat, atès que l'exigència de neutralitat i la consegüent prohibició d'exhibir símbols partidistes que emana de l'article 50.2 de la Loreg inclou expressament tot acte organitzat o finançat, directament o indirectament, pels poders públics" argumenta la resolució.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Eduardo González Palomar, Manlleu, 29/03/2019 - 11:11

Muchos llevábamos lustros sin ver el frontispicio del Ayuntamiento de Manlleu desprovisto de propaganda independentista y espero que no tardemos mucho más en ver cómo estos totalitarios y tramposos cumplen con la Ley de Banderas (7 fotos):
https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/47491230871/in/dateposted-public/

#1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 27/03/2019 - 20:11

Massa gran...el meu és molt més petit,no vull que els meus col.legues m´acusin de tèxtil.MHP bis,a veure si en pren exemple.