Política · 13 d'Abril de 2011. 11:35h.

La Junta Electoral renya Hereu per posar "traves" a la consulta

Barcelona Decideix ho atribueix a la "ignorància o malícia” de l'alcalde

La Junta Electoral renya Hereu per posar "traves" a la consulta

Hereu, amb un voluntari de Barcelona Decideix, en una foto d'arxiu

La Junta Electoral de Barcelona ha donat la raó a Barcelona Decideix i ha posat en evidència que els arguments utilitzats per Hereu eren simples “pretextos” i “traves” per dificultar el desenvolupament de la consulta.

El consistori barceloní va negar la cessió de locals amb l'argument que l'autoritat competent per autoritzar aquestes cessions era la Junta Electoral. L'endemà de la consulta, aquest mateix dilluns 11 d'abril, la Junta Electoral ha desmentit aquest argument en una resposta traslladada als organitzadors de la consulta.

“Ignorància o malícia”. Així ha qualificat el portaveu de Barcelona Decideix, Alfred Bosch, l'actitud de l'Ajuntament de Barcelona i el seu alcalde, Jordi Hereu, davant les contínues traves que van posar als organitzadors de la consulta del 10-A, negant-los la cessió d'equipaments municipals per utilitzar-los com a col·legis electorals.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pepculé, Rep. de Gràcia, 15/04/2011 - 11:14

Aquest Hereu és un impresentable !. Posa traves a la consulta però en canvi afavoreix la "Feria de Abril" amb molts calers (que paguem tots amb els nostres impostos), fa consultes de la Diagonal (qué tb ens consten molts euro's). Això realment es de bojos.

#3 Josep Maria Capdevila, barcelona, 14/04/2011 - 07:36

Reñir a Hereu o a cualquier otro representante intitucional que cumpla la ley? Que nos hemos vuelto locos en Catalunya?. Ahora resuslta que si no apoyas lo ilegal, el machacar la libertad de expresion irrespirable de lo disidente a este circo y la sin razon, te riñen unos palurdos. El mundo al reves

#2 ramon, el masnou, 13/04/2011 - 19:21

vec que ultimament corren uns quants trolls del Psoe per aqui amb el nick aquest rialler.Senyal de que anem bé i estan nerviosos de perdre els seus endolls.

#1 jajajajaaa, barcelona, 13/04/2011 - 13:44

cessió vol dir que algu paga ? el pobel doncs no mira, a jugar a al platja...