Publicitat
Política · 5 de Març de 2020. 14:27h.

La justícia existeix

El TSJC rebutja la querella de Vox contra Torrent per desobediència

La justícia existeix

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no ha admès a tràmit la querella de Vox contra cinc membres de la Mesa del Parlament pels delictes de desobediència, prevaricació i usurpació d'atribucions i funcions.

La querella anava dirigida contra el president del Parlament, Roger Torrent; el vicepresident primer, Josep Costa; el secretari primer, Eusebi Campdepadrós; el secretari segon, David Pérez, i la secretària quarta, Rut Ribas, per no haver acatat l'acord de la JEC que inhabilita el president de la Generalitat, Quim Torra, com a diputat, però el TSJC no veu que els fets relatats en la querella siguin constitutius de delicte.

"Els querellats han mostrat en reiterades ocasions la seva negativa a complir amb la resolució de la JEC", va denunciar el partit de Santiago Abascal en un comunicat, en que acusava els cinc membres de la Mesa de cometre "una clara i manifesta actuació arbitrària i injusta" per no reconèixer la resolució de l'àrbitre electoral.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 05/03/2020 - 16:07

El pérfido estado español y la separación de poderes... o a lo mejor no... a lo mejor el gobierno le ha dico a Justicia, no me los toqueis mucho que salen corriendo y me dejan con el caga**** colgando y sin papel... (porque se llevarán el papel, a ladrones no les gana nadie)