Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2008. 08:18h.

La justícia obliga a hissar la bandera espanyola

Un jutjat de Girona fa cas de Ciutadans i obliga als ajuntaments de Figueres i de Llançà

La justícia obliga a hissar la bandera espanyola

El jutjat prohibeix l'estelada

El jutjat número 2 de Girona ha actuat en favor del requeriment presentat per Ciutadans a la Delegació del Govern espanyol i obligarà als ajuntaments de Figueres i Llançà a mantenir la bandera d'Espanya, al costat de la de Catalunya i els municipis respectius, durant la Diada -banderes que anaven a ser retirades-. Ciutadans celebra "que la Justícia s'hagi pronunciat a favor del requeriment interposat davant la Delegació del Govern la setmana passada".

En aquest sentit, Ciutadans es ratifica en "la seva posició de defensar la legalitat vigent enfront dels atropellaments nacionalistes, que són capaços d'ignorar les lleis en benefici d'uns sentiments que no són compartits per la immensa majoria dels ciutadans de Catalunya. Gràcies a iniciatives com aquestes, algun dia la Diada podrà ser un dia en el qual tots els ciutadans de Catalunya es vegin representats".

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#50 El joanet, Barcelona, 11/09/2008 - 20:58

Ciutadans ha estat l'únic partit català que ha reaccionat davant aquest gest seudorevolucionari d'alguns dels ajuntaments catalans imposant el sentit comú i el respecte a les regles de l'estat de dret. !Gracies Ciutadans¡

#49 Juan, Barna, 11/09/2008 - 20:53

La famosa estelada solo está en la mente idiloutópicaenfermiza de los separtistas. La prueba es las que se han visto expuestas líbremente por los ciudadanos (en Barcelona sobre un 3% aprox. de senyeras un 0,5% de esteladas). ¿A quien quieren engañar?.

#48 Vícto, Mollet, 11/09/2008 - 15:48

Altre cop ciutadans preocupant-se pels problemes reals de la gent... després diuen que no són nacionalistes espanyols.

#47 Víctor, Barcelona, 11/09/2008 - 14:42

Ciutadans no son nacionalistas, sólo quieren que los nacionalistas no pisoteen los símbolos del Estado, es decir de todos.

#46 Jordi Sala, Terrassa Centre, 11/09/2008 - 14:02

aquí en mi barrio hay muy poquitas banderas colgadas en los balcones. Es un día festivo que no tiene ningún gancho.