Política · 14 de Gener de 2013. 12:16h.

La jutge de les ITV veu "indicis racionals" contra Oriol Pujol

En una acta del passat 20 d'abril que publica La Razón

La jutge de les ITV veu "indicis racionals" contra Oriol Pujol

Imatge de La Razón

La titular del Jutjat d'Instrucció número 9 de Barcelona, Sílvia López Mejía, considerava, ja l'abril de l'any passat, que Oriol Pujol Ferrusola, secretari general de CDC, podia estar implicat en el sumari sobre l'adjudicació irregular d'ITV, segons publica en portada La Razón.

La magistrada és qui ha de decidir, a la vista de l'informe que li faci arribar el fiscal, si envia el sumari al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en ser Oriol Pujol parlamentari autonòmic i, per tant, persona aforada.

En acte, dictat el 20 d'abril de l'any passat, pel qual prorrogava el secret de les actuacions, la jutge assenyalava, entre altres coses, que "d'acord amb les investigacions dutes a terme per funcionaris de la Unitat de Vigilància Duanera de Barcelona i a través de les intervencions telefòniques acordades pel Jutjat número 3 de Lugo ha prou indicis racionals "sobre els "investigats" Sergi Alsina, Sergi Pastor, Maria Jesús Muro, Pedro Navarrete, Josep Tous, Xavier Pujol, Oriol Pujol Ferrusola, Ricard Puignou, Josep Maria Canos, Isidre Masalles, Román Margariga i Assupta Ferran.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#8 Ramon, ITV grassa fa bassa, 15/01/2013 - 01:46

La meva àvia, la Ramona, em demana què fer, si aguantar el 600 durant 33 anys anys més sense passar l'ITV, aviam si durant aquest temps ho soluCiUnen

#7 Lo padrí, Lleida, 14/01/2013 - 18:12

Vet aquí un exemple del que es veu a cent quilòmetres. Estem en guerra i no tenen bemols de tirar bombes, tiraran tanta merda com podran. Si voleu un llistat dels infiltrats del CNI, llegiu més avall i en tindreu el llistat.

#7.1 contribuyente, Santo Domingo, 15/01/2013 - 11:55

Tu que fumas tio, el CNI tiene otras cosas de que ocuparse, para esto basta y sobra la portera de tu casa jajajajajaja

#6 Terraxa, Terrassa, 14/01/2013 - 17:16

Això d'indicis "racionals" què vol dir. Que a vegades tenen indicis "irracionals"?
Escolti, faci la seva feina, deixi de jugar al pistolero xuleta de l'oest, i si té por que a l'obrir la tapa del wàter tothom en surti esquitxat doncs faci fotre's, però FACI ALGUNA COSA D'UNA PUNYETERA VEGADA.

#5 Kropotkin, Vic, 14/01/2013 - 14:24

Daos prisa con lo de la independencia.... Jua, jua, jua,...

#4 kalos, mollet del vallés, 14/01/2013 - 13:32

es veu que ara troben els papers que havien amagat de bon"rotllo" entre ells