Publicitat
Política · 8 de Desembre de 2021. 20:31h.

La lenta rehabilitació de Pujol

L'expresident publica un article a La Vanguardia i apareix a TV3

La lenta rehabilitació de Pujol

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha començat a agafar protagonisme en el darrer mes des que va reaparèixer per sorpresa el passat 10 de novembre, en una taula rodona al Palau Robert en què participaven el conseller d'Economia, Jaume Giró, i els exconsellers Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell i Antoni Castells.

Aquest diumenge La Vanguardia ha destinat mitja pàgina de la seva edició impresa a un article de l'expresident sota el títol "Quan el Constitucional entenia el català". A la peça, Pujol assegura que la qüestió de la llengua "en comptes de ser un factor positiu per a Catalunya i per al progrés general espanyol, pot ser un seriós entrebanc per al conjunt de l'Estat".

Arran de la seva publicació al diari, Pujol també ha estat protagonista al Telenotícies migdia d'aquest diumenge, on TV3 ha fet ressò de l'article de l'expresident destacant els aspectes que han considerat més interessants.

Aquestes no han estat les úniques aparicions de l'antic líder de CiU als mitjans durant les últimes setmanes. El 20 de novembre, amb motiu del derbi català de futbol entre el Barça i l'Espanyol, Pujol va ser rebut pel president del club blaugrana, Joan Laporta, i va seure a la primera fila de la llotja del Camp Nou durant el partit.

La seva presència en l'àmbit públic ha crescut des de la seva aparició al debat, organitzat pel diari ARA, al Palau Robert, de la que el mateix mitjà va fer ressò tot i que assegura que Pujol "no havia de participar".

 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 09/12/2021 - 18:25

Jo ja tinc el frac planxat, el barret de copa i les espardenyes llestos per quan l´amo del tinglado se´l endugui i acomiadarlo com es mereix

Ja m´he apuntat a una escuela de canto per educar la meva veu i aprendre rancheras i chirigotas en catala normatiu perque no vull que la jauria groga m´amenaci amb lapidarme per insolent i descarat

#11 Marcial Heredia, el circo de la tele, 09/12/2021 - 13:02

¿Lenta rehabilitación? ¿Aun le duelen las cervicales? No nos sorprende, menudo peñazo cabeza aguantan las jodías. Y con la de bolsas de basuras repletas de lana que se ha llevado se habrá escuchimizado la espalda.

#10 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 09/12/2021 - 11:24

Pujolet, ¿Por qué no te callas?

¿la "infracinanciación autonómica" le hace romper el silencio? ¿Quién fue el espavilado que rechazó el concierto económico que se le dió a Euskadi?

Van tan mal que tienen que recurrir a su papichulo profesional de guante blanco para ver si repescan algo de la poca dignidad que pueden sacar de esta person

#9 josemiguel, El Prat de Llobregat, 09/12/2021 - 09:04

Por favor,¿cómo podemos librarnos de una vez de este personaje monotemático?

#9.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/12/2021 - 09:17

No podrás. Va en el paquete del nazionalseparatismo. Ni con la muerte, porque luego le harán estatuas como al golpista Companys o al golpista Macià. Hasta que el nazionalseparatismlo no pierda el poder, te lo colarán hasta en la sopa. Y no lo perderá con el PSOETA en el poder.

#8 Capit@n España, Purgandus populus, 09/12/2021 - 08:15

Que recullin diners per construir-li una gran pirámide a la Cerdanya on enterrar-lo amb pompa i funerals d'estat......