Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2008. 14:34h.

"La llei de consultes permetrà el dret a decidir de Catalunya"

El conseller Ausàs considera que "avui dia el dret de decidir cohesiona Catalunya"

"La llei de consultes permetrà el dret a decidir de Catalunya"

Jordi Ausàs

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha afirmat en una entrevista a El Periódico, respecte a la llei de consultes, que "l'articulat ja està redactat i esperem tenir-la a la tardor". "Sóc molt respectuós amb les decisions d'altres governs, en aquest cas amb el d'Euskadi. El que puc dir-li és que el Govern aprovarà una llei ambiciosa que promourà el dret de decidir, com no pot ser d'una altra manera. Avui dia el dret de decidir cohesiona Catalunya", ha afegit.

El conseller del govern català creu que "el dret de decidir qualsevol aspecte que convingui i interessi als ciutadans de Catalunya. Aquesta és una llei de consultes i, per tant, una llei de referèndums. Referèndum és una modalitat de consulta. I des de tots els punts de vista, aquesta llei que serà innovadora i exemple per a molts altres països, tindrà molt en compte els ciutadans a l'hora de preguntar-los sobre qualsevol qüestió que pugui afectar els interessos de Catalunya. Ens hi hem d'anar acostumant".

Finalment, ha explicat que "la nostra llei de consultes l'estem elaborant amb l'assessorament de destacats experts en dret constitucional. No pretenem fer passar bou per bèstia grossa. Des del punt de vista jurídic serà impecable. Sobre altres consideracions, més enllà de les jurídiques, no puc posar-me la bena abans de la ferida".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Núria, BCN (CAT), 22/07/2008 - 21:52

Notícia força important però ens tenen tan aborregats que ja no ens creiem el que ens diuen hem de veure per creure. Clar que hi ha coses en les quals la fe ja l'hem perduda totalment com és el cas de l'estat ESP. En això ja no hi ha remei !.

#5 RASCA, CASTELLDEFELS -ESPAÑA, 22/07/2008 - 21:06

SIEMPRE HABLA EL MAS COJO RECUERDO QUE ESTE TIO PERDIO LA ELECCIONES PARA SER DIPUTADO EN DETRIMENTO DEL PP ESTE PAYO ES UN PERDEDOR Y NO TIENE CREDIBILIDAD ES UN CHUPON ME PARTO Y ME MONDO ESTOS SON LOS QUE DAN LA VIDA POR CATALUÑA SIMPLEMENTE PATETICO

#4 marc, ppcc, 22/07/2008 - 17:55

Aquesta llei ens obre una escletxa que aprofitarem quan E torni a ser ERC i Convergència hi posi un parell de collons.

#3 Dolors, Terrassa, 22/07/2008 - 17:34

Ah, ah, ah Quin tip de riure, conseller!

#2 Kropotkin, Vic, 22/07/2008 - 17:12

Jua, jua, jua,...