Publicitat
Política · 4 de Maig de 2020. 19:05h.

La “lleialtat”, segons el Govern

La Generalitat va filtrar que el desconfinament es faria per regions però Sanitat ho desmenteix

La “lleialtat”, segons el Govern

Quim Torra

El Govern va assegurar aquest diumenge al vespre que l'Executiu espanyol havia acceptat la demanda de la Generalitat de desconfinar Catalunya per regions sanitàries, però el Ministeri de Sanitat va negar-ho posteriorment i va afirmar que es faria per províncies. El Departament de Salut va filtrar aquesta informació, malgrat que la portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó, va reclamar en una entrevista a TV3  “lleialtat” entre governs.

De fet, aquest dilluns en roda de premsa, el Govern no ha fet cap referència a aquest episodi i s'ha limitat a reclamar novament que el desconfinament es faci per “àrees bàsiques de salut”. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha ddefensat que les regions sanitàries són “absolutament imprescindibles” per “controlar l'epidèmia”.

La portaveu del Govern, Mertixell Budó, tampoc s'ha referit al desmentit del Sanitat rran de la filtració de la Generalitat, sinó que ha demanat no fer “cap batalla política” ni “cap batalla partidista” amb les mesures de desconfinament. “No es tracta de fer cap concurs ni es tracta de fer cap competició”, ha manifestat Budó en roda de premsa.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat