Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2019. 11:35h.

La llibertat d'expressió, segons Dante Fachín

El líder del Front Republicà demana "il·legalitzar" El País

La llibertat d'expressió, segons Dante Fachín

L'exdiputat dels Comuns al Parlament, Albano-Dante Fachín, ha demanat a twitter "il·legalitzar" el diari El País, després que el director d'aquest, Lluís Bassets, preguntés "qui pagarà les destrosses i les pèrdues? Els polítics, periodistes, futbolistes i cantants que han cridat i animat els brètols ara haurien de passar per caixa per indemnitzar els perjudicats".

"El periodista d'El País, propietat de la banca lladre que arruïna, desnona i talla la llum, vol que paguem no sé què... El que és preocupant no és que pensin coses així. El preocupant és que els hàgim donat tant espai per dir-ho. Cal il·legalitzar la seva estructura. Punt", ha replicat l'excandidat del Front Republicà.



Fachín, que va negociar una aliança entre el seu partit i JxCat per a les últimes eleccions que finalment no es va produir, considera també que El País "és un perill per a la democràcia", però celebra que "tenen un problema: les seves mentides ja no colen".



"Aquest diari que està encobrint cops d'Estat armats és el mateix que 'informa' a milions sobre el que passa a Catalunya. Crec que no som conscients que els mitjans de l'IBEX són més perillosos que 1.000 Marchenas. Aquesta estructura mediàtica és fonamental per fer el que fan", afegeix.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#46 Sergi Sergio, Barcelona, 15/11/2019 - 15:11

El nuevo lema de la Degeneralitat, Departament de Benestar Social: "Adopta un argentino vividor", "Adopta un trepa argentino" La campaña sera todo un exito con la foto del Fachin.

#45 Jacint, Viladecans, 15/11/2019 - 09:09

En la Argentina, concretamente en La Pampa, falta personal de la cualificación profesional y altura moral de Alberto Dante. Yo no sé que espera él y los suyos para regresar.
Si aquí todo está tan mal, ¿Para qué vino?
Os recuerdo que ningún país sin un buen sistema financiero progresa. Otra cosa es que no se haya regulado según qué.

#44 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/11/2019 - 00:32

Aixo no fa el mateix ferum que el llistat ideologic que han fet del Mossos ?

Estan ensenyant massa la poteta abans de temps oi ?

#43 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/11/2019 - 00:03

El Fachin es la mes clara refutacio de la teoria d´una creador intel.ligent.

#42 Pepe, Alacant, 14/11/2019 - 23:17

Donde gobernó, o todavía gobierna, la ideología comunista que representa el Sr. Fachín, ni existe la libertad de expresión, ni ninguna otra. Y si le molesta las tergiversaciones y los monopolios mediáticos, muy cerca tiene a Jaume Roures, que de ambos asuntos entiende un rato.