Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2020. 17:03h.

La Lliga Democràtica no s'atreveix sola

El partit de Joan Ramon Bosch proposa un "front ampli" catalanista

La Lliga Democràtica no s'atreveix sola

La Lliga Democràtica aposta per "un front ampli en forma de coalició" del catalanisme de tradició democristiana, liberal i socialdemòcrata amb el PSC amb la vista posada en els pròxims comicis a Parlament, previstes per al 14 de febrer.

L'executiva de la formació que lidera la politòloga Astrid Barrio i l'expresident de Societat Civil Catalana, Joan Ramon Bosch, es va reunir ahir i va valorar de forma "molt positiva" la reunió celebrada el passat 30 d'octubre amb el PSC, Units per Avançar i Lliures.

La Lliga proposa una coalició que aplegui "tots aquells partits, col·lectiu i persones de tradició catalanista que no es resignen a una nova victòria de l'independentisme a Catalunya i que creuen que el canvi no només és desitjable sinó que és possible".

La formació creu que s'hauria de fer un programa compartit basat en quatre eixos fonamentals: "la reconstrucció econòmica", "el rescat social", "la reconciliació entre catalans" i "la regeneració de la vida política catalana". Finalment, insisteixen que cal una oferta política novedosa i engrescadora capaç de generar il·lusió".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 josep miquel, calella, 09/11/2020 - 18:58

He vist per tele, la presentació del equip, apart de Ingrid Barrio que ja es va treballar la seva "popularitat" a TV2, he vist a Montserrat Nebrera i Ricardo Fernández Deu, que havian estat al PP de Cat. I ara tranquilament es manifesten a pactar amb el socialisme. Aixó te un nom, CHAQUETEROS