Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2014. 13:10h.

"La llista única no és l'única fórmula"

David Fernàndez recorda que "hi ha sumes que no sumen"

El diputat de la CUP, David Fernàndez, ha fet una valoració de la conferència que va fer ahir el president de la Generalitat i ha manifestat que “no compartim que la llista única sigui l'única fórmula d’arbitrar majories que sumin”.

Fernàndez, en declaracions als periodistes als passadissos del Parlament, ha assenyalat que “no està escrit enlloc que s’hagi d’avançar cap a la independència amb una llista única”.

“També és conegut -ha subratllat- que la CUP sempre ha dit, abans durant, i després del 9N; que “hi ha sumes que no sumen i que l’independentisme és plural”.vv

Finalment, ha deixat clar que “la CUP està per unes eleccions immediates atesa l’excepcionalitat antidemocràtica que estem vivint com a poble i com a país”.

David Fernàndez, amb Joan Herrera
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 BEJOTA, BCN, 27/11/2014 - 15:08

En realitat, va votar només el 35% del cens electoral. Uns dos milions de persones d'un total de 6,2. I, d'aquests dos milions, un 1,8 va votar a favor de l'estat independent. És a dir, la independència no va arribar al 30% del total del cens.
GAME OVER !

#3 Jordi Colomer, El bonic barri de Gràcia, 26/11/2014 - 15:15

A mi el David Fernàndez no em cau be!, és grassonet i porta barba de 4 dies, jo en canvi sóc Prim i, Artista i Progre , que mes voleu el triangle perfecte!!!!, i per fer la quadratura del cercle , SOC DE GRÀCIA.

#2 ramon, barcelona-c, 26/11/2014 - 14:48

Al camp del Barça tots els antics , de tota la vida, els nous arrivats no tant , saben de fu8tbol que l'entren ador i tots els jugadors , li poden dir a cada jugador el que han de fer . A la política catalana passa quelcom de similar tots mes que els liders que els diputats i el sunsum cordam.

#1 Nestor, Andorra, 26/11/2014 - 13:21

Evidentemente que no lo de la lista única, podéis hablar con Quimi Potet y Manolo García para que os asesoren quien puede ser el último de la fila, no te jod?..