Publicitat
Política · 14 de Juny de 2010. 20:37h.

La mà dreta de Piqué deixa el Parlament

Francesc Vendrell serà substituït pel regidor d'Igualada Pere Calbó

La mà dreta de Piqué deixa el Parlament

Francesc Vendrell, en una imatge d'arxiu

El diputat Francesc Vendrell, que durant anys va ser la mà dreta de l'ex líder del PPC i exministre, Josep Piqué, ha anunciat aquest dilluns que deixa el seu escó, a pocs mesos de les eleccions catalanes, per "motius professionals". Vendrell és actualment assessor del grup Planeta, i veu difícil compatibilitzar aquest treball amb la major activitat que representaria fer precampanya i campanya electoral com a diputat autonòmic.

Segons una nota del PPC, Vendrell ha comunicat la seva decisió a la direcció del partit i serà substituït per Pere Calbó (Barcelona, 1970), actualment regidor a Igualada, assessor del grup municipal del partit a l'Ajuntament de Barcelona i secretari d'organització del PPC des de juliol del 2008.

Vendrell va dimitir el juliol de 2007 com a vicesecretari general de coordinació i acció política del PP català, el mateix dia que Josep Piqué abandonava la presidència del PPC per discrepàncies amb la direcció estatal del partit.

Llavors, Vendrell va dir que abandonaria el seu escó al Parlament, però la seva bona relació amb l'actual presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha demorat la seva decisió. Vendrell manté la seva militància al partit però no es presentarà a les eleccions.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 esteve, bcn, 15/06/2010 - 10:54

a cobrar fins que es pugui. Quan et fan treballar deixo l\'escó. I no demanis regeneració de la política, no pas tu...

#3 Pep, Anoia, 15/06/2010 - 10:34

Calbó va endollar la seva dona de manera descarada a l'Ajuntament d'Igualada, on l'Entesa (PSOE IC) governa de facto amb el PP. Si ara va al Parlament, quant més amunt més endollisme?? Déu els trobi confesats!!

#2 Magda, Barcelona, 15/06/2010 - 09:36

Entre el subjecte i el seu verb mai no hi va una coma. En espanyol, tampoc.

#1 Felip Maynard, Igualada la mes endeutada, 15/06/2010 - 07:38

Hostia !!! Aixi la senyora del Pere Calbo deixare el carrec de confiança que te al ajuntament i passara a tenir-lo al parlament. Vaja XOLLO ja nomes falta veura el MAMI de president. I ja podem fotre el camp ben lluny.