Publicitat
Política · 25 de Juny de 2008. 18:27h.

La maçoneria va fer gestions per a Carod

Per accelerar la reunió amb el primer ministre escocès

La maçoneria va fer gestions per a Carod

El primer ministre escocès, Alex Salmond

El 18 de setembre del 2007, la Gran Lògia d'Espanya (GLE) va enviar una carta a la Gran Lògia d'Escòcia perquè el primer ministre escocès, Alex Salmond, rebés el vicepresident català, Josep Lluís Carod Rovira, segons va informar el diari El Mundo. A la carta, firmada pel Gran Mestre de la GLE, José Carretero, i dirigida a Sir Archibald Donald Orr Ewing, es demanava un avenç de l'entrevista entre ambdós perquè Carod volia veure Salmond com més aviat millor.

Salmond havia anunciat, amb motiu del 300 aniversari de la unificació del Regne Unit, que convocaria un referèndum el 2010 per a la separació d'Escòcia, i Carod analitzava la possibilitat de convocar un referèndum a Catalunya el 2014, 300 aniversari de la derrota dels Austrias i l'arribada dels Borbóns.

José Carretero assenyalava en un paràgraf de la seva carta que "m'agradaria aclarir-li que el Govern de Catalunya protegeix la maçoneria: alguns germans formen part d'ell".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pepe, andorra, 23/01/2011 - 21:12

lamentablemente, en cuanto los hijos de la viuda conquistan algo de poder, siempre empiezan los problemas. Es algo empírico, se puede saber donde están estos tipos, por los desastres q van causando, al mismo tiempo q se forran, por supuesto; Mejico es un buen ejemplo de estado masón.

#8 JM, Martorell, 26/06/2008 - 11:51

ERC sempre ha tingut vinculació amb la maçoneria. Només cal veure la forma del seu escut (el triangle). Molts dels seus dirigents eren maçons. Hi ha algun problema?

#7 Germa', BCN, 26/06/2008 - 09:54

A ERC som molts els germans, sempre a favor de la humanitat.

#6 Toni, BCN, 25/06/2008 - 23:09

Carod con barretina y mandil, que friki! Por otro lado, ninguna sorpresa. Yo siempre lo he sabido. E-noticies va con retraso respecto a lo que yo se. En los movimientos nacionalistas la masoneria siempre ha estado implicada.

#5 Eduard, Castelldefels, 25/06/2008 - 21:40

Ignorar el meu comentari no canvia la vostra forma d'informar. Be. Cada pal amb la seva responsabilitat. La vostra noticia és tendenciosa i fa molt de mal a la maçoneria, tal com se li va respondra a la demanda de qui va enviar la carta. Temps al temps