Publicitat
Política · 28 de Juny de 2014. 10:55h.

"La majoria de Catalunya no vol la independència"

Javier Nart diu que "a mi em van parir en castellà"

"La majoria de Catalunya no vol la independència"

Javier Nart

L'eurodiputat de Ciutadans, Javier Nart, ha afirmat en una entrevista a El Mundo que "la majoria de Catalunya no vol la independència". "Espanya no vol la pregunta -exposa- perquè la sobirania nacional no és discutible". 

Nart recorda que Catalunya "va votar majoritàriament a favor de l'Estatut, però sol vot a favor un 35%. La resta se'n va anar a la platja". "Vot majoritari o veritable", qüestiona.

L'advocat, preguntat per si abans es deia Xavier, diu que "sempre he estat Javier" perquè "a mi em van parir en castellà". "Hi ha amics -afegeix- que es deien Jose o Pedro i ara es diuen Josep i Pere. ¿vaig conèixer uns altres?"

L'eurodiputat, d'altra banda, afirma que el presentador de l'Intermedio, El Gran Wyoming, és "brillant i intel·ligent, i molt sectari"; perquè "la ironia ha de ser per a tothom, sobretot per als nostres". 

Finalment, Javier Nart assenyala que el director de La Razón, el periodista Paco Marhuenda, "és una caricatura de si mateix, és l'anyell de Déu que lleva el pecat del món".

Publicitat
Publicitat

133 Comentaris

Publicitat
#85 Gerard, Barna, 01/07/2014 - 13:20

Però no volem un referèndum perquè amb la meva cara de reacconari amargat ja n'hi ha prou per decretar-ho. INquisició pura, aquest "ciutadns del món".

#84 Sansito , Barcelona, 01/07/2014 - 09:56

Nart no suporto la teva pedanteria. Si et van parir en castellà torna a la teva terra càntabra i deixa'ns tranquils.

#83 Pope, BCN, 30/06/2014 - 19:36

No comento sobre el Sr. Nart; le ignoro. Cuando viajas por España siempre encuentras catalanes, incluyéndome yo. Nos interesan otras regiones y otras culturas. Nuestro problema es la prepotencia y el desprecio del gobierno de Madrid que no tolera a los que hablamos en catalán. En el fondo, envidia.

#82 BEJOTA, BCN, 30/06/2014 - 18:38

En una entrevista a la CNN.

Mas reconeix que el suport a la secessió no assoleix la meitat de la població catalana.
"He llegit que ni tan sols la meitat vol separar-se d'Espanya", li plantegen. Al que Mas respon: "Bé, això és veritat".

#81 Clara Dowe, Solsona, 30/06/2014 - 12:45

A alguns ens han parit, però a tu t'han cagat.