Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2022. 18:44h.

La mala gestió d'Elena a Interior

"Inestabilitat", projectes sense elaborar, identificació dactilar sense validar o multes sense pagar

La mala gestió d'Elena a Interior

El conseller d?interior, Joan Ignasi Elena, va ser reprovat dijous per la majoria de grups del Parlament. El PSC va promoure la iniciativa que va rebre el suport de Vox, Ciutadans i el PP. Junts i Comuns s'hi van abstenir, i ERC i la CUP hi van votar en contra.

Entre els punts aprovats que critiquen la gestió d'Elena es troben que "els canvis promoguts pel Conseller d’Interior" en els Mossos "han generat un llarg període d’inestabilitat en la direcció del cos policial".

També es recorda que "el Departament d’Interior no ha elaborat el Pla General de Seguretat de Catalunya per tal d’elevar-lo al Govern per a la seva aprovació i posterior presentació al Parlament".

De la mateixa manera, lamenten que "Interior ha omès durant més de set mesos la Resolució del Ministeri de l’Interior que autoritza l’accés per part de la Guàrdia Urbana de Barcelona a la base de dades del Sistema Automático de Identificación Dactilar (SAID)".

També que "Interior no ha desplegat la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals creada a inicis de la present legislatura". Finalment, s'apunta que "Interior no ha arbitrat cap mecanisme que permeti el cobrament de les multes de trànsit imposades als ciutadans europeus autors d’infraccions a les carreteres catalanes". Per aquest fet s'han "deixat de recaptar "més de 5 milions d’euros".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#17 Tatarelo Ue Ue, Barrio Sintasol, 28/11/2022 - 20:56

Cuando he leído el titular la mente me ha jugado una mala pasada. Inicialmente he leído "La mala digestión de Elena" en vez de "La mala gestión de Elena".jajajajajaja

#16 Oriol Gargantua, La Bota del Racó, 28/11/2022 - 16:40

"Por ello se han dejado de recaudar más de 5 millones de euros".
Al Sr. Elena hay que hablarle en términos que él entienda, en "cosas tangibles".
Piense señor Elena, ¿Cuántos menús degustación 3 estrellas Michelin se podrían pagar con ese dinero?

#15 Todo Veggie, Barcelona, 28/11/2022 - 11:48

Con su afición a los rustidos, butifarras, casquería, alubiadas, chorisadas, hamburguesas etc. puede que sea el mayor responsable del cambio climático del hemisferio norte.
Estoy seguro que sus análisis de sangre tienen exceso de colesterol, acido úrico, triglicéridos, glucosa y una tensión arterial estratosférica. Cuídese sr. Elena.

#14 joe, Tarragona, 28/11/2022 - 11:28

Este morcon es un Neron de teatro parroquial,El Orson Wells de la hipertension,el Demis Roussos del calsot,Mr Creosonte justo antes de estallar.

#13 El Llop de Burriac, Cabrera de Mar, 27/11/2022 - 14:21

Des de quan ser bon gestor és necessari per ostentar un càrrec polític a Catalunya? (tampoc és que el govern espanyol es llueixi). La qüestió es premiar els bons processistes del moviment nacionalista.