Publicitat
Política · 13 d'Octubre de 2011. 09:20h.

La mala imatge de Nadal, segons el CEO

La meitat dels enquestats del baròmetre del Govern creu que les seves intervencions són "superficials i demagògiques"

La mala imatge de Nadal, segons el CEO

Nadal, durant el debat de política general

Els catalans no estan gaire d'acord amb el discurs del president del grup parlamentari dels socialistes catalans, Joaquim Nadal, durant el debat de política general, segons els resultats de l'enquesta del CEO.

El 40% dubta que tingui propostes reals davant la política de Govern, que faci una oposició constructiva i que transmeti confinça a la societat catalana. Mentre que el 30% no està gens d'acord amb el dirigent del PSC.

D'altra banda, el baròmetre del Govern constata que la majoria dels catalans creuen que les intervencions de Nadal han estat superficials (50%), demagògiques (56%). En canvi, el diputat del PSC no arriba al 50% en qualificacions com serioses, responsables, realistes, clares i comprensives, entre altres.

A més, els catalans cosideren que Nadal no ha tingut sensibilitat cap als problemes dels catalans (47%), li ha faltat sentit pràctic (32%) i té poc capacitat d'encaixar les crítiques que li fan (36%).

Per últim, els enquestats consideren que ha demostrat poc realisme (39%), poca capacitat de comunicació amb el ciutadà (42%) i poca iniciativa política (43%).

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Isabel, Girona, 13/10/2011 - 10:50

Aquest home a més a més d'aquests calificatius que se li imputen, des de la seva prepotència i superioritat, astà agarrat a la cadira de poder, i creu que ens resulta imprescindible i indispensable. Però dominador del seu propi "aparato", "yo sigo". Ell segueix, i segueix i segueix

#3 Francesc, Girona, 13/10/2011 - 10:36

El super home que es creuen que és els de Girona, els de Barcelona, han pogut veure que només era un ídol de fang.Per fi es pot veure el provincianisme dels de Girona , ells que es creuen tan progres i oberts.Girona (capital) és la ciutat més tancada de Catalunya ,

#2 Bernd, barcelona, 13/10/2011 - 10:16

Interessants aquestes dades demoscòpiques. JA era hora que la gent pogués expressar què en pensa dels dirigents socialistes. Ells tan protegits per un sistema fins ara infal·lible. Interessant.

#1 jajajjaaaaaa, barcelona, 13/10/2011 - 09:54

vaya en eso se gastan el dinero en preguntar que piensan del jefe d ela oposicion, si la hace el CEO que van apensar que todo mal claro jajajjajajjajajajaaaaa

#1.1 Alexia, Manlleu, 13/10/2011 - 11:25

Rata sociata. Qusant et paga en Zaragoza?...o potser ets tu?.