Política · 5 de Juliol de 2010. 17:05h.

La manifestació se li'n va de les mans al PSC

López Tena repta Montilla a convocar la seva pròpio marxa

La manifestació convocada per Òmnium en defensa de l'Estatut se li'n pot a anar de les mans al PSC que veu, amb temor, com pot esdevenir una marxa contra el govern Zapatero i fins i tot a favor de la independència. El notari Alfons López Tena, que ha presentat juntament a Uriel Bertran una ILP a favor d'una consulta sobiranista a tot Catalunya, ha deixat clar que el lema és "Som un nació. Nosaltres decidim".

López Tena ha recordat que "fa un any" que estan treballant en la convocatòria de i que va ser escollit "per unanimitat" de tota la junta directiva de l'entitat. El conegut notari ha criticat, en al·lusió a la presidència de la Generalitat, que "instàncies que no convonquen la manifestació vulguin ara modificar el contingut o el lema"

Alfons López Tena també ha insistit que "no és una manifestació en defensa de l'Estatu", sinó a favor del dret a decidir. "Si el senyor Montilla vol organitzar una manifestació que ho faci com a president de la Generalitat o com a primer secretari del PSC" ha reiterat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Carles, Reus, 07/07/2010 - 10:32

El López Tena i tots aquets xarnegos que ens diuen el que em de fer els catalans d´aquí ( Montilla, Carod, de Madre, Castellano,etc,) la " marxa" que haurien de fer és cap a tocar els collons al seu poble.

#9 Montserrat, Barcelona, 05/07/2010 - 21:29

Espero que al final no els donguin ni un pam al PSC. Diuen que s'ha incorporat fa quatre dies al comitè organitzador. Quina barra voler imposar criteris!!! No a les coaccions de Montilla!!! SOM UNA NACIÓ

#8 Josep, Catalunya, 05/07/2010 - 19:36

ARA ÉS L\'HORA, SEGADORS!!*!!

#7 Núria, Reus, 05/07/2010 - 19:29

No hi ha volta de full. Si als sociates no els agrada el lema, que en convoquin una altra a la seva mida, amb els palmeros del Baix, els rocieros del Yobregá, y les cheerleaders de la Roja.

#6 pepillo, barcelona, 05/07/2010 - 18:16

Estos héroes sociatas todavía no se han enterado de que ponerse alegremente a criar cuervos tiene sus riesgos, como advierte el refrán.