Política · 21 de Setembre de 2018. 15:06h.

La Marta Rovira dels Comuns

La portaveu al Parlament també defensa que "el poble" són els independentistes

La Marta Rovira dels Comuns

La portaveu d'En Comú Podem, Elisenda Alamany, ha trencat amb l'habitual 'neutralitat' del seu partit i ha fet una piulada a twitter de caire clarament independentista. "El #20S vam sortir com un sol poble a defensar-nos de les agressions. #LlibertatPresosPolítics", ha escrit la diputada, a més d'adjuntar un vídeo amb imatges de la concentració independentista davant la seu de la conselleria d'Economia on torna a reivindicar que Catalunya és "un sol poble".


Alamany ha rebut moltes crítiques per aquesta piulada de gent que li recorda que a la concentració del 20 de setembre s'hi van aplegar milers d'independentistes però no hi era present tot el poble de Catalunya ni hi eren representades totes les sensibilitats. Les paraules de la portaveu dels comuns recorden a l'apel·lació al "poble de Catalunya" que feia servir amb regularitat la dirigent d'ERC, Marta Rovira, malgrat que l'independentisme, com ara, tenia només el 47% dels vots.

La dirigent dels 'Comuns' ja va ser motiu de polèmica mesos enrere quan es va trobar una fotografia que havia penjat en una xarxa social durant una Diada on afirmava que "els espanyols ens segueixen follant per davant i pel darrera sense permís". Alamany es va disculpar després per aquestes paraules i va al·legar que en el moment d'escriure-les només tenia 24 anys.

Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#56 javier, barcelona, 24/09/2018 - 17:11

Elisenda Alamany cree que por ser independentista la del espejo le dirá que "ets molt guapa, Elisenda". Pero la realidad es la misma que la de la mona y la seda. Esta señora confunde la parte con el todo y, en fin, vaya parte más fachosa que ha elegido. Mejor que pida trabajo en ERC o en lo que queda de Convergència.

#55 Aclaración, Barcelona , 24/09/2018 - 15:26

Esta tipa seguramente ha visto que con los comunes no tiene nada a rascar y ha empezado a dar guiños al independentismo a ver que le cae.

#54 Rogue, Barcelona, 22/09/2018 - 17:31

cuento con las finanzas de la Gene. Que si petan, no lo otro, que también quizás, pues eso, volvería a su plaza de maestra, los que lo indicáis en otros comentarios. Pero lo de cobrar ya se vería en caso de independencia.

#51 Pipistrello, Tabàrnia , 22/09/2018 - 13:58

Mentre hi hagi gent com aquesta a Iniciativa/Comuns/Podem, el partit no aixecarà el vol. Cal que es treguin de sobre la crostra nacionalista. Els seus potencials votants no es troben al processisme precisament. Tants els hi costa de veure?

#51.1 Funcional, bcn, 22/09/2018 - 20:05

Les pasa lo mismo que le pasó al PSC, que los dirigentes y los votantes son distinta gente.

#50 Delenda est Tractorluña, Cicerón, 22/09/2018 - 11:57

Quousque tandem abutere, Elisenda, patientia nostra?