Publicitat
Política · 14 de Gener de 2021. 20:50h.

"La matraca independentista m'ha ajudat a decidir-me"

Eva Trías, número dos del PP per Girona: "Ciutadans m'ha decebut moltíssim"

"La matraca independentista m'ha ajudat a decidir-me"

La gerent del càmping Illa Mateua de l'Escala, Eva Trías, que serà la número dos del PP per Girona com a independent, explica en aquesta entrevista a e-notícies que "la matraca independentista m'ha ajudat bastant a decidir-me".La candidata recorda que, quan el càmping va acollir a policies i guàrdies civils, van rebre amenaces de mort i fins i tot els hi van pintar bungalous de groc. "Vam anar a un restaurant i va sortir l'amo per dir-nos que no tenia taula per a nosaltres".

Eva Trías explica també que Ciutadans "m'ha decebut moltíssim" perquè "després d'haver guanyat les eleccions haurien d’haver-se quedat aquí fent oposició". L'empresària ha justificat, d'altra banda, la seva decisió perquè que "el PP està fent canvis i Alejandro Fernández li esta donant un altre aire al partit".

"No hauria descartat la independència però no d'aquesta manera ni amb aquesta gent", afegeix. En la seva opinió, "era inviable, ho veia fins i tot un nen de deu anys" i "les coses així no es poden fer".

Segons la seva opinió, "el procés està acabat" i els dirigents independentistes "viuen en una realitat paral·lela". "Es creien els reis de el món", prossegueix. Eva Trías també explica que, si trobés a Puigdemont, li diria el que li diu una de les seves filles: "que deixi de dir tonteries".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Decebut, bcn (tbn), 15/01/2021 - 19:09

Es lo que ha conseguido el procés: ir haciendo amigos... De mica en mica..

#10 Almax, Cat, 15/01/2021 - 14:47

Així s'assegura la clientela PIOLÍN

#10.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/01/2021 - 18:11

Gracias por tu sesudo análisis. Como se nota la supremacía intelectual del perroflautismo lazi.

#9 don Pelayo, Baix Llobregat, 15/01/2021 - 14:00

Eva Trias, te considero una mujer valiente y sin complejos, pero no te equivoques pensando q Ciudadanos te decepcionó tras esa espectacular victoria en 2017 y luego se fueron a Madrid.
El PP catalán, excepto en la época de Vidal Quadras, siempre ha sido una decepción.

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 15/01/2021 - 13:44

Se va con el PP dando pepinazos a Cs. Me parece que acabará dedicándose al voxeo. Ya veremos!

#7 Joanet, Bcn, 15/01/2021 - 12:16

Deus ser totalmernt sorda d'una orella, perquè la matraca espanyolista que hem de patir a Catalunya no té cap punt de comparació amb la catalana que al fi i al cap és de naturalesa purament defensiva, a diferència de l'espanyolista que és de matriu impositiva i agressiva. (Alli donde Castilla pone la bota aquello és Castilla).

#7.1 Figueras, Figueras, 15/01/2021 - 12:44

¿Defensiva? imponer lo que os da la santa gana, con un 47% de lobotomizadas personas que han creído una mentira que se impone en Cataluña desde hace décadas? insultando, pintando tiendas, censurando las rotulaciones en Castellano, inculcando odio en las escuelas, cerrando puertas de hoteles... ¿de verdad eres tan ingenuo?

#7.3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/01/2021 - 18:13

El victimismo lazi es realmente patético. ¿Sabeis hacer algo aparte de llorar y saquear las arcas públicas? Ah sí, agredir a los que piensan diferente.