Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2010. 15:40h.

La "megalomania" de Carod

El subdirector de l'Avui l'acusa de tenir un "comportament polític impresentable"

La "megalomania" de Carod

Imatge de l'article

El subdirector de l'Avui, Carles Ribera,considera que el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, amb el seu comportament polític impresentable, s'ha convertit en el perdigó a l'ala de l'independentisme”. En un article titulat 'El gran Carod', ha apuntat que "aquest gran home que respon al nom, aquí i a la Xina popular, de Josep-Lluís Carod-Rovira, l'estadista més brillant que ha donat Catalunya des de l'època de Pere el Gran, continua fent gala d'una megalomania tan desbocada que si llegís fins aquí pensaria que les sis primeres ratlles d'aquest article el descriuen tal com és".

En aquest sentit, el periodista afegeix que "la realitat, però, és que l'honorable vicepresident està assolint unes quotes de patetisme que a Catalunya no s' havien donat mai, i això que de perfils lamentables en el bestiari polític nostrat n'hi ha a gavadals. Coi, m'està sortint l'article que li agradaria escriure a Joan Puigcercós. No patiu, que a les guerres entre aquests dos senyors val més assistir-hi només com a observador, perquè altrament es corre el risc que et buidin els ulls, t'arrenquin la llengua o, pitjor encara, et facin passar per militant de Reagrupament".

"Picabaralles intestines a banda, el senyor Carod, amb el seu comportament polític impresentable, s'ha convertit en el perdigó a l'ala de l'independentisme català. Podia haver demostrat, i de fet va semblar que ho feia fins a l'any 2003, que l'independentisme era una cosa de gent seriosa, però la seva incompetència contumaç no només l'ha convertit en una trista caricatura d'ell mateix sinó que ha estat letal per a la credibilitat del conjunt, no només d'Esquerra Republicana", afegeix.

Per últim, assenyala que "el principal problema d'un cadàver polític és ser incapaç d'ensumar a temps la pròpia olor de mort. El principal problema dels seus coreligionaris és que el candidat a mort vulgui, com sembla que vol ara, morir matant. I el principal problema d'aquest articulista és obviar la contingència de la resurrecció de la carn".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Marc, Reus, 11/10/2010 - 17:48

Sense entrar a debatre l'encert o no de les darreres declaracions d'en Carod, feia temps que no havia llegit un article tan poc argumentat. El reguitzell d'insults que dedica l'articulista al Carod, en cap cas s'argumenten per enlloc. Aquest és el nou periodisme? Patètic

#20 Cesc, Girona, 09/10/2010 - 13:19

Patètics ho son aquests suplantadors dels articulistes de l'Avui. El Punt està enfonsant l'Avui. Només cal veure què n'han fet del lloc web: un galimaties.

#19 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 09/10/2010 - 11:17

Realment s'hauria de poder esperar una mica més d'una columna a l'Avui. Sense arguments no es va enlloc.

#18 badoc, Girona, 09/10/2010 - 09:09

Hi ha una frase que defineix aquest article d'en Ribera, aquesta menyspreable actitud seva:
fer llenya de l'arbre caigut.

#17 rai, Figueras, 09/10/2010 - 06:28

es un bon home