Publicitat
Política · 8 de Juny de 2021. 14:58h.

La Meridiana haurà d'esperar

Més de 400 dies tallant l'avinguda sense que nigua actuï

El nou Govern no ha tractat aquest dimarts el tall de la Meridiana malgrat que l'avinguda ja s'ha tallat més de quatre-centes quaranta-vuit nits. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha defensat a pregunta d'e-notícies "el dret a la llibertat d'expressió i de manifestació", però ha remarcat que el Consell Executiu "no ha tractat les protestes de la Meridiana".

La protesta es va iniciar el 14 d'octubre de 2019 en contra de la sentència del procés i va arribar a congregar fins a 2.000 persones, però la seva capacitat de convocatòria ha anat minvant en el temps i, actualment, no superen la quarantena.

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra van elaborar informes desfavorables a seguir permetent la manifestació. Consideraven que la interrupció de la circulació per una protesta tan minsa suposa una limitació de drets per a la resta de conductors, comerciants i veïns de la zona.

El Departament de l'Interior, amb conseller Joan Ignasi Elena al capdavant, haurà de prendre la decisió al respecte. Mentrestant, l'ANC omple el formulari d'Interior per comunicar que diàriament es tallarà el trànsit i obliga a desplegar un dispositiu excepcional de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 David, FOLGUEROLES, 10/06/2021 - 12:32

Y qué más dá que abran o cierren definitivamente la Meridiana. Si estuvo 400 días en manos de estos elementos y nadie con autoridad, por ejemplo jueces, se dignó intervenir para que este asunto dictatorial se acabase.

#12 Pepe, Andorra, 08/06/2021 - 23:41

Manda carallo q en Palma echan los antidisturbios de la playa a los críos por hacer cosas de críos y a estos plastas no hay manera. Se ve q son más iguales q los demás. La vasallos de la nobleza feudal y sus privilegios de siempre.

#11 Josep, Manresa, 08/06/2021 - 23:00

Es un atractiu més per donar a coneixer a Barcelona.Visites guiades amb busos plens de japonesos,passeig per la ciutat, la Sagrada Familia, el zoo i les selfies amb els de la Meridiana.Barcelona plena d atractius,

#10 Estefania M.A., Tarragona, 08/06/2021 - 21:47

no tenen temps per patir per problemes que afecten una bona part de la ciutat però sí per recórrer el tema de l'idioma de l'examen de selectivitat (no els agrada que algú ho pugui demanar en una llengua oficial) i fins i tot el sr. síndic de greuges va boig amb aquest tema de l'idioma i als veins de la meridiana que els confitin!

#9 un ciutadà, palau plegamans, 08/06/2021 - 21:43

després hem de sentir el bisbe de Lledoners parlant d'eixamplar la base social i fer-nos creure (als que veiem fa anys totes aquestes misèries de fanàtics i sectaris) que el seu món irreal ens tractaria bé a tots quan a la vida real tenim misèria, misèria i més misèria. fan fàstic, pena i molta vergonya.