Política · 1 de Desembre de 2011. 12:53h.

La Mesa acusa SI de "posar al límit la dignitat" del Parlament

"La presidenta va dir que no permetria la paraula 'robar', cosa que vostè, provocant, ho ha tornat a fer"

La Mesa acusa SI de "posar al límit la dignitat" del Parlament

Coromines ha cridat l\'atenció a Uriel Bertran

El vicepresident primer de la Mesa del Parlament, Lluís Corominas, ha cridat l'atenció al diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Uriel Bertran, per "provocar" i ha acusat al subgrup parlamentari de SI de "posar al límit la dignitat" de la Cambra.

El diputat de la formació independentista, en efecte, ha repetit l'afirmació d'"Espanya ens continua robant", després que ahir la presidenta, Núria de Gispert, afirmés que no permetria la utilització d’expressions 'injurioses' contra l'Estat.

En aquest sentit, Corominas, que exercia de president en absència de De Gispert- li ha advertit que "farem constar en acta que se li ha cridat l'atenció" i li ha demanat que "espero que no es repeteixi" perquè "aquest Parlament encara té dignitat i vostès estan posant al límit aquesta dignitat".

Per últim, li ha dit que "se li havia acabat el temps, perquè si no li hagués retirat la paraula". "El que la presidenta va dir que no permetria la paraula 'robar', cosa que vostè, provocant, ho ha tornat a fer", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 francesc, Mataro, 02/12/2011 - 19:25

Si al Parlament de Catanunya no hi ha llibertat d´expressió, ¿ perque serveix la llibertat ?
Si a la senyora de Gispert, no li semblen be les veritats que deixi el carrec.

#18 Reagrupat, Girona, 02/12/2011 - 09:24

La dignitat d'un Parlametnt amb decissions de fireta ?.

#16 badaloni, BADALONA, 01/12/2011 - 17:44

poca feina tenen els de SI sols enviar comentaris per sembla que son molts els simpatizants PERQUE NO S EXPLICA LA VIDA DEL LOPEZ TENA I L´URIEL

#15 bolb, tarragona, 01/12/2011 - 17:09

quina dignitat ha de tenir un parlament autonòmic espanyol? Independència ja! Estem farts de que aquests cínics usin l'excusa de l'espoli fiscal contra les retallades i prohibeixin esmentar-lo al parlament. Ni retallades ni espoli colonial, independència i socialisme!

#14 oscar, 22@, 01/12/2011 - 16:23

Espanya ens roba. Espanya ens sotmet. Espanya ens humilia. Espanya ens insulta. Espanya ens ataca continuament. Espanya ens vols fer desaparèixer. I si tot això -i més- no es pot dir en veu ben alta, aquest Parlament no serveix per a res.

#14.1 laia, barcelona, 01/12/2011 - 17:43

Aquesta prohibició sembla feta per una mestressa en temps de dictadura. D'acord senyora, no diriem la paraules i les substituiríem per unes que tinguessin la mateixa intenció i una altra forma. Ho faríem si la seva intervenció no demostrés la seva ignorància del valor i la funció dels sinònims