Publicitat
Política · 3 de Maig de 2011. 17:08h.

La Mesa del Parlament rebutja la ILP sobiranista

Argumenta que un referèndum d'autodeterminació no és competència de la Generalitat

La Mesa del Parlament rebutja la ILP sobiranista

Un col·legi electoral a Barcelona, el passat 10 d'abril

La Mesa del Parlament no ha admès a tràmit una iniciativa legislativa popular (ILP) a favor d'una llei per convocar un referèndum sobre la independència. Ha argumentat que aquesta matèria, un referèndum sobre l'autodeterminació de Catalunya, no és dins de les competències de la Generalitat.

En aquest sentit, la Mesa remet al Consell de Garanties Estatutàries que va pronunciar-se en contra de convocar un referèndum d'iniciativa popular similar al que planteja ara la ILP.

Els promotors de les consultes sobiranistes a 554 municipis catalans, que va tenir la seva cloenda amb la votació a Barcelona el passat 10 d'abril, han estat els impulsors d'aquesta ILP fallida.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Dani, barcelona, 04/05/2011 - 14:38

un cop més es pot veure com CiU fa sempre el "si però no", con uns covards i a sobre ens fan retallades en els serveis socials, que les facin en el 3% que tornen a demanar, sembla que aqui no hagi passat res

#3 joan, manresa, 04/05/2011 - 10:26

El Casal obre la seba finestreta desde Morolandina..-¡¡ Co..ones..,co...es..!!..A veure,Srs de CIU.,no siguin sempre tan correctes,ser bo,moltes vegades vol dir burro.,siguin una miqueta incorrectes.¿ Que pot pasar si aproban axó.?Siguin imaginatius i atrevits,enrera ya i som atemps,mentres els..

#2 Volem un referèndum vinculant, JA, 04/05/2011 - 00:14

Que ha votat CiU que té majoria a la Mesa?

Moltes gràcies CiU avui has perdut uns quants votants

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/05/2011 - 19:38

En este caso la Mesa del Parlament ha debido de interpretar el significado singular del acrónimo ILP:
Intento de Locura Paranoica