Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2022. 15:04h.

La Mesa del Parlament veta els projectes de llei de Vox

Garriga denuncia “censura inacceptable"

La Mesa del Parlament veta els projectes de llei de Vox

El Parlament no ha acceptat la tramitació de cap projecte de llei que Vox ha presentat durant aquesta legislatura. És per aquest motiu que el seu líder, Ignacio Garriga, ha presentat un escrit de protecció a la Mesa del Parlament "perquè posi fi al veto i prengui les mesures per garantir el dret a la participació política dels diputats del Parlament".

Davant de la “permanent discriminació i una censura inacceptable i quan es compleixen gairebé dos anys de legislatura sent la primera força de l'oposició”, Garriga ha justificat aquesta ofensiva legal explicant que es tracta “d'un cordó antidemocràtic i inconstitucional”, que ”no suposa silenciar la quarta força del Parlament, sinó els 217 mil catalans que ens van votar”.

A més, Garriga ha assenyalat com a exemple d'aquest “rodet totalitari”, la prohibició per part de la cambra perquè el grup pogués celebrar “una reunió de treball amb associacions i experts del món educatiu sobre el programa de sexualització infantil que la Generalitat impulsa a les escoles i que la formació ha criticat durament”.

Així mateix, el diputat ha explicat que la presidenta de la cambra catalana es dedica a "coartar permanentment la llibertat d'expressió dels nostres diputats" als debats parlamentaris, "vulnerant així la seva inviolabilitat i els seus drets".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 BEJOTA, bcn, 02/12/2022 - 15:11

SEGUID HACIENDOLE PROPAGANDA A VOX GRATIS. SOIS MUY CORTOS.

#5 BEJOTA, bcn, 01/12/2022 - 21:05

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.). . Recuerdad lo quÉ dijo Camilo JosÉ Cela :"El que resiste ,gana".
ARREGLAD VUESTRAS DIFERENCIAS , CON OLONA PORQUE HAY UN MILLÓN DE MUJERES MÁS QUE DE HOMBRES (VOTOS) EN ESTE PAÍS.

#4 BEJOTA, bcn, 01/12/2022 - 21:04

LOS SEPARATISTAS CATALANES TIENEN UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F 2021.
Otto Von Bismarck : "España es el paÍs más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo consiguen.

#3 Yomismo, Sevilla, 01/12/2022 - 18:18

El PP se abstiene y Ciudadanos une sus votos a los de la izquierda y los separatistas para tumbar la enmienda a la totalidad de VOX a la reforma del delito de sedición.

No les importa España, sólo sus cálculos electoralistas.

https://www.youtube.com/watch?v=ThzV8jpLRh0

#2 BEJOTA, bcn, 01/12/2022 - 16:00

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) PERO ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA PELIGROSO. . Recuerdad lo quÉ dijo Camilo JosÉ Cela :"El que resiste ,gana".
N.B. HAY QUE SER TORPE PARA HACER TANTA PROPAGANDA GRATIS A LOS DE VOX.