Publicitat
Política · 13 de Juliol de 2010. 22:14h.

"La Mesa ha fet la feina bruta a Espanya"

López Tena i Uriel Bertran denuncien la "burla" contra la manifestació del 10-J

"La Mesa ha fet la feina bruta a Espanya"

La Mesa del Parlament, amb José Bono, president del Congrés dels Diputats

Alfons López Tena i Uriel Beltran han denunciat en un comunicat la "burla" contra la manifestació del 10-J, després que la Mesa del Parlament hagi rebutjat la iniciativa legislativa popular (ILP) per convocar una consulta popular sobre la independència. Afirmen que "la Mesa li ha fet la feina bruta a Espanya".

"Amb aquesta decisió presa per unanimitat", diuen, "la Mesa del Parlament ha tombat aquest Pla B que havíem presentat, després de conèixer la sentència del TC contra l’Estatut i contra la Llei de Consultes populars per via de Referèndum, amb l’objectiu de salvar el bloqueig que s’havia perpetrat per part del TC contra l’anterior IP presentada per un referèndum d’independència. Aquesta IP també ha estat rebutjada, finalment, per part de la Mesa".

Finalment, demanen que es mostri el rebuig a aquesta decisió, enviant correus electrònics als líders d'ERC, PSC, CiU i ICV, i als components de la Mesa del Parlament.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 joanjordi, Sabadell, 15/07/2010 - 09:39

Ara no tocava. Amb un govern moribund i tristpartit i un parlament a punt de dissoldre's no és el moment. Després de les eleccions serà un bon moment

#28 JoanMarti, Terrassa, 14/07/2010 - 23:43

Joan (Breda) encara que ens ho demanis de genolls, molts, quasi tots no votarem a Rcat.

#27 Fran, Llinars, 14/07/2010 - 11:47

Aquets 2 d q treballen?

#26 Pep, Alt Empordà, 14/07/2010 - 09:18

Qui pren el pèl a l.independentisme és CiU que després d.un mes d.haver votat a favor de la IP pel referendum d.independencia ara hi ha votat en contra tot i que el 8 de juny Mas prometia publicament que no frenaria la IP. ERC s.ha quedat sola.

#25 Pep, Alt Empordà, 14/07/2010 - 09:13

Qui ha fet la feina bruta han estat els partits UNIONISTES.. Benach d.ERC ha sigut l'ùnic que ha votat a favor de la IP per fer un referendum. qui s.han tirat enrerra han estat CiU i ICV.. el que s'ha rebutjat és la ILP per copsar l.estat d.opinió