Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2019. 18:56h.

La metamorfosi de Colau

L'Ajuntament de Barcelona impulsa ara una campanya contra el top manta

La metamorfosi de Colau

Imatge de la campanya

L'Ajuntament de Barcelona ha impulsat una campanya per desincentivar les compres al top manta sota el lema "Quan compres al comerç local, fas ciutat". La campanya de sensibilització recorda als turistes que perjudica el comerç de la ciutat i s'adverteix que a Barcelona no és permesa ni la compra ni la venda que no sigui en establiments legals. "Quan compres en comerços legals, contribueixes a generar llocs de feina i protegeixes els teus drets com a consumidor/a" explica la campanya.

La campanya s'estendrà des del 2 d'agost fins a finals del mes de setembre i es repartiran 7.000 cartells i díptics publicitaris en establiments, hotels i instal·lacions públiques per alertar que "no està permesa ni la venda ni tampoc la compra en establiments no autoritzats". Els cartells es podran veure en català, castellà, anglès i francès.

El primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, ha avisat que no només actuaran a través de la presència policial contra el fenomen de la venda ambulant, sinó que aquesta campanya ha de servir per conscienciar als potencials compradors per dissuadir-los. "S'ha de fer més, i no només en matèria de seguretat sinó també en conscienciació ciutadana", ha apuntat Collboni.

"Volem evitar posar multes perquè no hi hagi aquesta activitat, però volem advertir que aquesta possibilitat existeix. No és l'objectiu d'aquesta campanya, l'objectiu d'aquesta campanya és conscienciar, i dins de la conscienciació es recorda què diuen les ordenances vigents sobre aquesta matèria" ha anunciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Braulio, Barcelona, 03/08/2019 - 16:00

Y cuando irán al Parque Güell? Que está inundado de top mantas y ladrones.....

#3 Kropotkin, Vic, 03/08/2019 - 08:56

Viva Sor Inma-kulada de la Kruz... Jua, jua, jua,...

#2 Canatenc, Canet de Mar, 03/08/2019 - 07:56

Es tard, ja es pensen que tenen més drets que la resta de Catalans/es que vivim i treballem a Catalunya. Els acollim, els ajudem, els donem accés a la sanitat, els donen accés a l'escolarització i tot això que es molt progre, ens dóna el resultat de que es creuen amb dret a tot, es massa tard Colau. Estic fins els pebrots!

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 02/08/2019 - 19:58

Quins collons...
Que els hi hem de dir ara¿? Xenòfobs, feixistes, volem acollir...