Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2008. 08:20h.

"La meva nació són els Països Catalans"

Entrevista a Antoni Vives, autor de "Per què faig de polític?" i dirigent de CiU

El regidor de CiU Antoni Vives (Barcelona, 1965) ha afirmat al programa 'El plaer de la lectura' que "quan penso en la nació penso en la nació sencera, els Països Catalans. La meva nació són els Països Catalans cosa que no vol dir que em mami el dit". "Tinc tot el dret del món a no renunciar als objectius tot i sabent que cadascuna de les parts que conformen la nació haurà de ser tractada amb l'especificitat que hagi de ser tractada", ha afegit en al·lusió a les majories absolutes del PP al País Valencià. Antoni Vives, que abans de dedicar-se a la política treballava al departament de màrqueting de Nissan, ha publicat recentment "Per què faig de polític?" (Ed. Pòrtic).
 
L'autor recomana quatre 'p' per a dedicar-se a la política després: "pensament positiu, la prova contílnua, la persevarança, la passió per la feina que fem". El dirigent de CDC, a diferència de David Madí, posa com a exemple el general Eisenhower -enfront el seu company de partit que esmenta Patton en el seu llibre, 'Democràcia a sang freda'- i adverteix contra el fracàs. "El polític ha de tenir un esperit fort i gent que l'acompanyi i l'ajudi a superar els mals moments", ha assegurat. "De vegades no surts al diari o a internet de la manera que voldries sortir", ha inisistit. El llibre ha circulat, entre d'altres en ambients polítics. El volum el tenen fins i tot alguns rivals com l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el tinent d'alcalde de promoció econòmica. Jordi Williams Carnes, entre d'altres.

Antoni Vives
Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#42 vicent valencià, Castelló, 06/10/2008 - 21:56

Fora castellans dels Països Catalans, si voleu parlar castellà vos en aneu a madrit.
Adeu

#41 Pau, bcn, 26/09/2008 - 08:18

Tu nacion ni estan en la ONU -Organizacion de las NACIONES unidas-. Tu nacion es la mayor infamia historica jamas creada, pues solo aparace en libros nacionalistas escritos en catalan y ademas en gran parte de esos "països" no os pueden ni ver.

#40 d, mollerusa, 25/09/2008 - 23:38

joan (saragossa)
A veure si un 95% podem votar, després de 30 anys de "democràcia exemplar" · si som catalans o una altra cosa. Els ciutadans dels Països Catalans no tenim ni mania, ni por, ni prohibim els referendums.

#39 Otger, BCN, 25/09/2008 - 23:15

La meva nació també es el paisos catalans. El impostos pero, els pago a Madrit.

#38 Pijoaparte, El Carmel, 25/09/2008 - 20:20

Per mi com si la teva nacio es Groenlandia, A Espanya et pot sentir el que vulguis. En aquesta part d'Espanya que es Catalunya per sentirte espanyol et pots veure insultat i demonitzat. Aquesta es la petita diferencia.