Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2008. 11:54h.

"La meva relació amb Pujol va ser molt bona, de respecte i lleialtat"

Aznar retorna els elogis a l'expresident i diu que "ha estat un dels grans polítics"

"La meva relació amb Pujol va ser molt bona, de respecte i lleialtat"

Aznar i Pujol, en una imatge d'arxiu

L'expresident del Govern espanyol, José María Aznar, ha retornat els elogis a l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, després que aquest afirmés que "he de reconèixer que Aznar era un home de paraula, del que et podies fiar", malgrat lamentar també que l'exlíder del PP "havia mort d'èxit". En una entrevista a El Mundo, Aznar reconeix que "la meva relació amb Pujol va ser molt bona, de respecte i lleialtat. Li vaig dir que tot el desenvolupament autonòmic arriba un moment que té un límit. Sabia que els nacionalistes, tard o d'hora, haurien de triar entre transgredir el límit o mantenir la lleialtat constitucional. I, sincerament, crec que vaig fer tots els esforços possibles perquè estiguessin en la lleialtat constitucional. Desgraciadament, les coses no van ser així".

Preguntat sobre les diferències entre Arzalluz i Pujol, l'expresident espanyol afirma que "hi ha diferències entre ambdós, evidentment. Vaig tenir una relació molt franca amb els dos. Ambdós sabien quin era el meu pensament, i es van adonar des del principi que jo no anava a acceptar una vulneració constitucional. Vaig tenir més reunions amb Pujol que amb Arzalluz. No puc dir que tingui una relació d'amistat amb l'expresident de la Generalitat, però sí de confiança política i de respecte mutu. Crec que ha estat un dels grans polítics d'aquesta etapa constitucional, encara que tingui amb ell grans discrepàncies".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 CATALONIA IS NOT SPAIN, cardedeu, 28/08/2008 - 22:22

joan bcn JURA QUE A PARTIR D'ARA FUMARAS DUCADOS I NOMÉS DUCADOS

#13 Kropotkin, Vic, 28/08/2008 - 19:35

¡Que bonito es el amor!

#12 ÒScar Rodri, Cadaqués, 28/08/2008 - 18:08

En Pujol encara ha de demanar perdó per les rucades que va dir ahir.

Pobres votants de CIU que han de veure com quatre dirigents diuen tot el contrari del què pensen.

CIU ÉS INDEPENDENTISTA.

Els únics que no ho són: Pujol i Duran.

#11 Joan, bcn, 28/08/2008 - 17:46

Sempre havia sentit que els convergents no són altra cosa que PPerus Catalans en potència... Només que amb llengua materna distinta i una mica més nostrats. Però si no serien PPerus de pota negra. Tot lliga.

#10 Ramon, Barcelona, 28/08/2008 - 17:11

Aznar és enemic de la nostra pàtria, però no hi ha cap paràmetre, ni un de sol, en què el PSOE no ens hagi estat pitjor i més nociu que ell.