Publicitat
Política · 10 de Juny de 2012. 16:30h.

La ministra d'Ocupació atribueix aquesta piulada al seu fill

Báñez explica que "una entremaliadura infantil ha provocat que es generi el missatge" al seu Twitter

La ministra d'Ocupació atribueix aquesta piulada al seu fill

Piulada de la ministra

Una hora després que conclogués la compareixença de Mariano Rajoy davant els mitjans de comunicació, el Twitter oficial de la ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, ha publicat un missatge reptant als seus seguidors a la xarxa social per veure qui era capaç de superar una puntuació que acabava d'obtenir en un videojoc. Després d'esborrar-lo, la ministra ho ha atribuït a una "entremaliadura infantil", referint-se al seu fill.

En el seu compte d'aquesta xarxa social s'ha publicat: "vaig obtenir 5390 punts al Bubble Shooter Adventures! Pots millorar-lo?". La veritat és que aquest tipus de comentaris apareixen de forma automàtica al mur després de jugar amb una aplicació per explotar bombolles.

No obstant això, la piulada ha estat esborrada immediatament encara que ja era tard vist que diversos mitjans ja havien recollit la captura de pantalla del perfil de Fátima Báñez, que ja era trending topic.

Vist l'enrenou format, la ministra d'Ocupació ha hagut de sortir a donar explicacions a Twitter sobre aquest desafortunat comentari: "la piulada anterior ha estat esborrada per no pertànyer ni a la ministra, ni al seu equip. Una entremaliadura infantil ha provocat que es generi el missatge de forma automàtica en aquest compte".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 angel, no ho se, 12/06/2012 - 00:28

ECSpaña es caca.

#7.1 angel, cardedol, 12/06/2012 - 00:29

Perdoneu a tots, Àngel atribueix aquesta piulada al seu fill.

#6 Xasisoc, Bcn, 11/06/2012 - 23:39

I jo soc un astronauta. Apa això no s'ho creu ni ella. Aquets son els que ens manen. Estem perduts

#5 Juaaa, juaaa, juaaaa!!!!, BCN, 10/06/2012 - 23:45

Aiiiiii... es que no em paren de sorpendre aquests castellans!!, son tant bons!!!

#4 Jesús_9barris, Barcelona, 10/06/2012 - 21:42

Si un nen de 7 anys té accés a les comunicacions de la ministra, potser empitjori l'opinió d'aquest govern del PP que té la confiança a nivell de "bo escombraria". Que fiscalia digui si Báñez ha incomplert el jurament... si menteix i jugava mentre Rajoy confessava l'intervenció...

#3 Almogàver , La Sagrera , 10/06/2012 - 17:18

Ministra de DESocupació com el Mena i tot el seu equip portat d'ESADE.