Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2021. 14:53h.

La ministra proposa convertir l'erupció en un "reclam" turístic

"S'està donant informació perquè els turistes puguin gaudir d'una cosa inèdita"

La ministra proposa convertir l'erupció en un "reclam" turístic

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha enviat un missatge de "tranquil·litat" als turistes que es trobin o tinguin previst arribar a l'illa de la Palma en els pròxims dies davant l'erupció volcànica que s'ha produït, i que la titular de Turisme ha advocat perquè pugui servir de "reclam" per als viatgers.

Maroto ha assenyalat en una entrevista en Canal Sur Radio que "des de Turespaña i des de les ambaixades donarem tota la informació perquè l'illa (de la Palma) es converteixi en un reclam per als turistes que vulguin veure aquest espectacle tan meravellós de la naturalesa amb prudència, perquè ara mateix el que ens preocupa és la seguretat de ciutadans i turistes".

La titular de Turisme ha defensat, en relació a aquesta erupció volcànica, que "el més important ara és donar tranquil·litat als turistes que estan afectats i també que avui mateix, al llarg d'aquesta setmana, poden arribar a l'illa", perquè, segons ha recalcat, "ara mateix no hi ha cap restricció per a arribar a l'illa en transport aeri".

A més, ha afegit que "s'està donant informació perquè els turistes puguin viatjar a l'illa i gaudir d'una cosa inèdita de poder veure en primera persona", perquè fa 50 anys que no succeïa alguna cosa semblant en aquest territori, segons ha recordat.

Reyes Maroto ha insistit que s'està informant els turistes "perquè sàpiguen que aquesta illa està oberta", i "que si el seu hotel està afectat se'ls allotjarà en un altre perquè puguin gaudir de les seves vacances, i aprofitar això també com un reclam perquè molts turistes que vulguin gaudir del que la naturalesa ens ha portat a la Palma el puguin fer en les pròximes setmanes i mesos".

Posteriorment, la ministra ha matisat les seves declaracions i ha assegurat que "avui estem amb els afectats i les víctimes" i "pensant en com recuperar aquesta normalitat que la naturalesa ha canviat". Així, ha enviat als afectats "l'afecte i l'assossec" que "totes les administracions estiguem juntes".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 luis, barcelona, 21/09/2021 - 20:13

Las personas que nacen GIL.....LLAS , ¿Se mantienen de pie por si solas?
¿Necesitan un estrado y un micro?

#7 VRaptor, Alicante, 20/09/2021 - 23:40

En vez de reclamo turístico, emplead ahí el dinero que ibais a gastar en el aeropuerto del Prat. Porque lo han perdido todo, que esa zona ha quedado estéril para siempre.

#6 Capit@n España, Ministras de cuota, 20/09/2021 - 19:22

Si señora, solo le falta decir que se hagan selfies con el volcán y la lava a la espalda.
Jo...ya echaba de menos las ocurrencias de la Carmen "Pixie" Calvo.

#5 Luigi., Barcino, 20/09/2021 - 18:39

Por lo que ha dicho, parece como que Sánchez ha ido a La Palma a hacer turismo. Cortita,no,lo siguiente.

#4 Vlac, Barcelona, 20/09/2021 - 18:20

Qué falta de sensibilidad con los que lo han perdido todo !!!...