Publicitat
Política · 5 de Març de 2021. 10:31h.

"La monarquia és una ximpleria"

Jordi: “el Rei és una figura sense autoritat"

Jordi, un "anarquista" que protesta a Martorell per la visita del Rei Felip VI a la fàbrica de Seat, ha manifestat en declaracions a e-notícies, que "el Rei és un lladre, tots els Borbons són uns lladres". Jordi s'ha mostrat molest per la poca presència de manifestants a primera hora i ha considerat que "és una vergonya per al moviment".

"El Rei és aquí bàsicament per robar i com no fa res és una figura sense autoritat", ha manifestat, a més d'afegir que "la monarquia és una ximpleria com una catedral. Pot ser que en l'Edat Mitjana servís per a alguna cosa, però al segle XXI ens toca lluitar contra el règim".

De la mateixa manera, ha assegurat que "el Borbó no hauria d'existir" i ha reivindicat que "per lluitar contra el poder cal tombar-lo”. Finalment ha reconegut no ser "molt independentista" i ha defensat que cada comunitat autònoma "s'autogestioni".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 VRaptor, Alicante, 07/03/2021 - 20:22

Estos personajillos de vodevil ácrata son la quinta esencia de la ignorancia y de la estulticia al decir que el Rey no tiene autoridad. Es el Jefe del Estado, garante de la Constitución del 78, Capitán General de todos los ejércitos españoles, que son los encargados de que la Constitución se cumpla, no se destruya ni se corrompa. Membrillo eres t

#19 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 05/03/2021 - 17:54

Ser independentista es un atribut quantitatiu? Què vol dir no ser "molt" independentista? Es pot ser independentista de dijous a diumenge y la resta no?

#18 Agus, Cornella De lobregat, 05/03/2021 - 16:36

A esta gentuza no la multan por salir de su comarca?

#17 Marcial, Santa Coloma, 05/03/2021 - 14:18

Y con esas gafapastas parece el listo. Cómo será el resto.

#16 Neferu, Barcelona, 05/03/2021 - 13:49

Madre mía, madre mía, qué nivel de estulticia, de fanatismo irracional entre la juventud indepen. Con esta gente ,Catalunya se va a la merda en poco tiempo.¡¡Qué pena que no haya nadie con los cjns suficientes y sin complejos para acabar con tanta dejadez de autoridad, con tanta impunidad , con tanta ignorancia