Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2013. 16:36h.

"La monarquia ha de tornar tot el que ha robat"

La CUP considera que la Casa Reial està "infectada per la corrupció"

"La monarquia ha de tornar tot el que ha robat"

David Fernández, aquest dimecres al Parlament

El diputat de la CUP, David Fernández, ha valorat la imputació de la Infanta Cristina i ha demanat que "la monarquia ha de tornar tot el que ha robat".

Fernández, en roda de premsa al Parlament, ha deixat clar que a la seva formació "estem per la dissolució de la Casa Reial". Dit això, ha seguit dient que la institució encapçalada pel rei Joan Carles I "està afectada i infectada per la corrupció".

"La monarquia ha de demanar disculpes, que es dissolgui i que torni tot allò robat", ha insistit el diputat parlant de la imputació de la Infanta Cristina pel 'cas Nóos'.

D'altra banda, Fernández, sobre la roda de premsa del president Artur Mas per valorar els 100 dies de govern, ha dit que del que s'ha de parlar en realitat és "dels 100 dies de govern d'Angela Merkel". I és que, segons ha dit "aquí no necessitem homes de negre, ens els posem nosaltres".

El diputat de la CUP ha dit que el tema del dret a decidir ha de ser una de les prioritats de l'Executiu i que ha de tirar endavant. "Si no hi ha consulta aquest govern es mereixerà un 'escrache' per la democràcia", ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Terraxa, Terrassa, 03/04/2013 - 23:38

Molts comentaris dels d'aquí denoten el gran sentiment d'inferioritat d'alguns enfront de la monarquia, davant de la qual cauen de genolls mentre els mocs i la baba els regalimen per la cara i supliquen que el rei els doni la má

#7 Kropotkin, Vic, 03/04/2013 - 23:03

La infanta Cristina, imputada. En C's seguimos apoyando a la monarquía pq son el garante de la unidad de España. Nos importan? las personas...juas, juas

#6 Kropotkin, Vic, 03/04/2013 - 21:17

No solo la Monarquia. Tambien los catalanistas...

#6.1 Corrupotkin, Vic, 03/04/2013 - 23:04

CorrupSpain, CorrupSpain, sin ira CorrupSpain...y si no la hay mañana la habrá...juas, juas

#5 don Pelayo, Barcelona, 03/04/2013 - 18:15

Éstos de las CUP son comunistas,antisistema,anarkistas o qué diantre son?? Bueno, sean lo que sean, que vayan a Moscú a por el oro que sacó Carrillo y sus colegas de España y lo devuelvan...ah, y todo lo que saquearon FAI y CNT.

#4 Olga, Barcelona, 03/04/2013 - 17:47

No et fot i el demés també, Bankia, Bardenas, Pepe Blanco, etc.