Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2020. 11:27h.

La Moncloa culpa Torra de bloquejar la mesa de diàleg

"No pot mantenir gaire temps aquesta situació de sí, però no"

La Moncloa culpa Torra de bloquejar la mesa de diàleg

La portaveu del Govern espanyol i ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha culpat el president de la Generalitat, Quim Torra, de bloquejar la mesa de diàleg i ha assegurat a Efe que l'Executiu de Pedro Sánchez té "disponibilitat absoluta" perquè la taula de diàleg amb Catalunya se celebri a l'agost, però s'ha preguntat si el president de la Generalitat, Quim Torra, vol que es reuneixi abans de les eleccions catalanes.

"Hem tingut disponibilitat absoluta al mes de juliol, que era la primera temptativa, i en tenim a l'agost" ha afirmat la portaveu del Govern espanyola, i considera que Torra "no pot mantenir gaire temps aquesta situació de , però no".

Finalment, María Jesús Montero ha explicat que el govern espanyol ha dit que sí a la taula, Esquerra també i ara falta que el Govern es posi d'acord sobre "reunir la taula de diàleg: sí o no?".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#4 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 06/08/2020 - 18:00

Lo de la mesa de dialogo lo veo difícil pero que os parece una cenita en casa Rahola, a mediados de agosto en cadaqués, con el karlas mamporreando la guitarra, el otegui pegando tiros y el rufián pedorreteando en la taza del báter ??

#2 NO US PODEU FER EL SUEC, Barcelona, 06/08/2020 - 13:47

Que pot ser, voleu fer veure
que no teniau coneixement
quins eren, els vostres socis ?

Pues aixo es SOLAMENT
per que aneu FENT BOCA ¡¡¡¡¡¡